У деяких є вроджений імунітет до коронавірусу: Комаровський шокував заявою

Доктор Комаровський розповів, що не всі люди можуть заразитися COVID-19

Український педіатр Євген Комаровський повідомив, що у деяких людей є вроджений імунітет проти коронавірусу. А це означає, що вони їм не захворіють ніколи.

Як пояснив доктор, коронавірусом в період пандемії перехворіють не всі й у деяких людей може бути стійкий захист від COVID-19. Таке припущення Комаровський висловив в інтерв’ю для Дмитра Гордона.

“До коронавірусу у досить великої кількості людей, мабуть, є вроджений імунітет. Вони просто не хворіють, і все. Тобто перехворіють не всі, тому що хтось не може цим захворіти за визначенням. У нього така імунна система, що її коронавірус перемогти не може. І таких людей немало”, – заявив педіатр.

Він додав, що не варто покладатися на концепцію колективного імунітету у випадку з коронавірусом, оскільки в даній ситуації вона працювати не буде.

Комаровський розповів, що значне число людей не захворіє на коронавірус, а дуже багато перенесуть його легко або взагалі безсимптомно. Після того як це станеться, світ вийде на те, що смертність від коронавірусу буде на рівні грипу.

Читайте також  У Києві біля посольства РФ прогримів вибух

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело