Депутатку “підловили” на інтимному листуванні з дівчиною: переписку “злили” в мережу

Чиновниця вела переписку в залі парламенту

Представниця депутатської групи “За майбутнє” Ірина Констанкевич вела інтимне листування з дівчиною. Чиновниця листувалася у Верховній Раді України під час роботи в п’ятницю, 18 вересня. Подробиці інтимного спілкування між жінками зняв фоторепортер.

Як повідомляє “Апостроф”, журналісти зняли телефон народного депутата від групи “За майбутнє” Ірину Констанкевич, коли та листувалася в залі парламенту. Телефон Констанкевич був відкритий на чаті з кимось, хто недвозначно висловлював свою симпатію. При цьому абсолютно очевидно, що це була жінка.

Депутатку "підловили" на інтимному листуванні з дівчиною: переписку "злили" в мережу

Депутатку "підловили" на інтимному листуванні з дівчиною: переписку "злили" в мережу

“Як би я хотіла зараз бути поряд з вами. Сиджу на підлозі у ковдрі, вікно відкрите, зірки безкраї, я п’ю вино і слухаю Ніно Катамадзе, її альбом Black. Знайшла в холодильнику салямі до вина. А так хотілося б, щоб Ви пригостили мене сиром. Сьогодні вночі я буду думкамиму Вами в Боголюбских Альпах. Їду завтра в Вуперталь (місто в Німеччині – ред.)”, – пише в повідомленні незнайомка.

Співрозмовниця депутатки цікавилася, чи може вона зателефонувати Констанкевич. Чиновниця відповіла своїй знайомій: “Чекаю вашого дзвінка кожен вечір”. Також вона відправила їй голосове повідомлення і власне фото з Ради.

Читайте також  У Києві засудили пару, яка знімала відео для PornHub на пляжі

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело