Українці І Не Здогадуються Що Їх Чекає Вже З 24 Серпня: На Банковій Повідомили, Що Вже З Понеділка Значно Посилюватимуть Карантин

Не так давно вступила нова інформація про те, що карантин в Україні посилять буквально через пару днів.

Стало відомо, що Чернівці потрапили тепер в «червону» зону, хоча раніше сам місто перебувало в «помаранчевій».
Острог, який знаходиться в Рівненській області, теж раніше був в помаранчевій зоні, але тепер – у червоній.

Також в червону зону потрапили місто Коломия і Тисменицький район Івано-Франківщини.

Харків і Тернопіль тепер в помаранчевій зоні, не дивлячись на те, що раніше міста були в жовтій зоні.

Крім того, з 24 серпня в помаранчевій зоні перебуватимуть такі міста, як Львів, Борислав, Дрогобич, Моршин, Новий Розділ, Стрий, Трускавець і Червоноград, Бродівський, Жовківський, Городоцький, Дрогобицький, Жидачівський, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Самбірський, Пустомитівський, Радехівський, Самбірський, Сколівський, Сокальський, Старосамбірський, Стрийський, Турківський та Яворівський райони Львівської області
А в червоній Київ, Бориспіль, Бровари, Буча, Переяслав і Фастів, Бориспільський, Броварський, Васильківський, Макарівський та Фастівський райони Київської області, Одеса, місто Біляївка, Білгород-Дністровський, Чорноморськ, Подольск, Теплодар і Південний, Ананьївський, Арцизскій, Березовський, Біляївський, Іванівський, Лиманський, Подільський і Савранський райони Одеської області

На додачу до всього, як і повідомляли трохи раніше, в кожній з карантинних зон будуть діяти окремі правила і обмеження, яких жителі нашої країни будуть повинні дотримуватися.

Ще раніше Віктор Ляшко зазначив, що МОЗ повторно розгляне рівень пандемії на основі кількості нових випадків захворювання COVID-19 за останні два тижні. Заступник міністра охорони здоров’я зазначив, що тиждень тому число регіонів зі складною епідеміологічною ситуацією становило 10 областей. А ось вже 20 серпня буде проведено розподіл на певні зони 13-ти регіонів України.

Головний лікар України зазначив, що виходячи з рішення органів будуть організовані спеціальні групи, які займуться інспекцією діяльності міських посібників з питання карантинних заходів в 3 адміністративних одиницях.

Читайте також  “Мужня, сильна і добра людина”: мати Героя, який послав російський корабель, розповіла про сина

Нагадаємо, що станом на 20 серпня, кількість нових випадків захворюваності коронавірусів становить 2 134 людини за добу. Виходячи з останніх даних, було зафіксовано абсолютний антирекорд України.

Очевидно, що небезпека з кожним днем ​​зростає, українцям варто більш дбайливо ставитися до ситуації з захворюваністю. Якщо і далі щоденний приріст хворих буде такий високий, доведеться запускати роботу лікарень, призначених для другої хвилі.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело