Власницю юрфірми запідозрили в розчленуванні сусіда. Нові подробиці вбивства в Києві

Жінка, яка в Києві намагалася спалити частини тіла чоловіка, виявилася власницею юридичної компанії. За шість років до НП вона закінчила Національну академію внутрішніх справ.

Про подробиці резонансного вбивства читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Страшна знахідка
5 серпня під час відпрацювання території Деснянського району Києва правоохоронці виявили в лісосмузі багаття, а поруч – жінку, яка хотіла знищити “підозрілі предмети”.

Поліцейські перешкодили її діям і з’ясували, що невідома намагалася спалити кінцівки людського тіла. Як розповів т.в.о. начальника ГУНП у м. Києві Віктор Нечитайло, правоохоронці встановили особу загиблого чоловіка і приміщення, де також виявили останки.

“Жертва – житель Дніпровського району, 1981 року народження. У його квартирі ми знайшли інші частини його ж тіла, поспілкувалися з сусідами і встановили, що він і жінка, яку виявили в лісосмузі, раніше були знайомі. А потім у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України її затримали”, – розповів Нечитайло.

За інформацією джерел OBOZREVATEL, жінку “засікли” близько 15 годин у лісопосадці навпроти будинку №4 по вул. Кубанської України.

У багатті, яке тліло, лежали чоловічі кисті, інші частини рук – у великому пакеті. За словами джерела, жінка назвала себе, проте пояснити те, що відбувається, не змогла.

“Виглядало, ніби вона в стані шоку”, – розповів один із правоохоронців.

Жертва й підозрювана жили в одному будинку на Березняках
Як жінка з частинами тіла виявилася в Деснянському районі, поки невідомо. Справа в тому, що вона жила на Березняках. За інформацією джерел OBOZREVATEL, у тому ж будинку, де і жертва злочину – правда, в іншому під’їзді.

Під час огляду квартири чоловіка поліцейські й виявили його розчленоване тіло. За інформацією співрозмовників OBOZREVATEL, біля вхідних дверей у простирадлі були замотані грудна клітка з головою, а в холодильнику в пакетах лежали таз і внутрішні органи.

Сказати, що сусіди були шоковані, – нічого не сказати. Людей тіпає тільки від думки, що все відбулося в них під боком.

Джерело розповіло журналістам OBOZREVATEL, що жінка орендувала квартиру в цьому будинку, а чоловік жив у власній квартирі.

Один із сусідів повідомив, що чоловік ні з ким особливо не спілкувався, був досить відлюдним. А квартира нібито дісталася йому в спадок від батька.

“Дуже шанована людина була, працювала в міністерстві”, – додав сусід.

Також він повідомив, що кілька разів бачив підозрювану у вбивстві. Правоохоронці підтвердили, що жінка, яка намагалася спалити кисті рук чоловіка з сусіднього під’їзду, дійсно була знайома з жертвою. А ось що послугувало причиною вбивства, поки точно не відомо.

Правоохоронці перевіряють усі версії, зокрема й спробу заволодіти житлоплощею жертви.

Від іноземки до столичного юриста
За первинною інформацією, озвученою відразу після НП т.в.о. начальника поліції Києва Віктором Нечитайлом, підозрювана у вбивстві – іноземка, яка останні роки жила в Києві.

Однак OBOZREVATEL з’ясував, що громадянство України в неї точно є.

За інформацією наших джерел, жінка народилася в Норильську (Росія) в 1987 році, зараз їй 32 роки. Коли саме переїхала до нашої країни, точно невідомо, однак вона вчилася у Вінницькому інституті економіки Тернопільського національного економічного університету, а з 2010 року – вже в Національній академії внутрішніх справ.

У соцмережах вона навіть викладала фото в кашкеті, яку раніше носили правоохоронці. Але схоже, що це чужа – можливо, якогось друга.

З 2005 по 2012 рік вона працювала в управлінні праці та соцзахисту населення Вінницької міськради.

У мережі є кілька її резюме від 2014 року, в яких зазначено. що жінка шукала в Києві роботу юриста.

А вже в наступному, в 2015-му році в Шевченківському районі Києва жінка зареєструвала приватне підприємство, що надає юридичні послуги. Підозрювана у вбивстві є єдиним засновником і керівником цієї компанії.

Журналісти OBOZREVATEL знайшли кілька сайтів юридичної фірми (частина з них уже не працює) і відгуки людей, які скористалися послугами.

Відгуки, скажімо так, не радісні – особливо у міграційних справах.

Відзначимо, що власниця фірми має кілька профілів у соціальних мережах під різними іменами.

Один із записів на стіні підозрюваної у вбивстві особливо привернув нашу увагу. Це картинка з бензопилою і текстом: “Життя прекрасне! Просто за нього потрібно боротися!”

P.S. Затриманій оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі. Однак, за інформацією OBOZREVATEL, правоохоронці перевіряють її також на причетність до інших подібних злочинів.

lena lena

Recent Posts

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками – карта областей

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками - карта…

1 годину ago

В Офісі президента сподіваються на “європейське рішення” стосовно українських чоловіків за кордоном

В Офісі президента сподіваються на "європейське рішення" стосовно українських чоловіків за кордоном Радник керівника ОП…

3 години ago

Стосується всіх, хто виїхав: Подоляк розповів, що на них чекає – буде спільне рішення по всьому ЄС

Стосується всіх, хто виїхав: Подоляк розповів, що на них чекає - буде спільне рішення по…

5 години ago

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство (ФОТО)

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство…

7 години ago

Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію

Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію В Україні не…

9 години ago

“Потужна негода суне в ці області, синоптики приголомшені прогнозом”: де буде мороз, дощ і гроза…

"Потужна негода суне в ці області, синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз, дощ і гроза...…

11 години ago

This website uses cookies.