У Тернополі горе-мати народила крихітку в кущах і спробувала втекти – “Вона мені не потрібна!”

У Тернополі жінка покинула новонароджену дитину, яку народила на території дачного кооперативу. Про це розповіли у місцевому пологовому будинку.

Скрін, відео YouTube

За словами зaступниці гoлoвнoгo лікaря з дитинствa і пoлoгoвoї дoпoмoги Тернoпільськoї клінічнoї міськoх лікaрні №2 Ольги Сидoрчук, породіллю з дитиною до лікувального закладу привезли вранці у суботу, 25 липня. Від лікарської допомоги жінка відмовилася і втекла, як тільки поліція встановила її особу.

Зазначається, що пологи відбулися поміж дачними будиночками на вулиці Київській. Новонароджену матір планувала покинути там же, однак їй завадили місцеві мешканці, що виявили породіллю із дитиною. Люди викликали швидку допомогу та допомогли лікарям забрати жінку до пологового – та сварилася, відмовлялася їхати та кричала, що дитина їй не потрібна.

У поліції кажуть, що жінка веде асоціальний спосіб життя та вже має дітей – припускають, що шістьох, однак нікого з них вона не виховує. Від маленької донечки, яка народилася доношеною і цілком здоровою, горе-матір відмовилася.

Читайте також  Не залишайте дітей самих! Хлопчик випадково застрелив молодшу сестру

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело