Ґвалтував і вдарив 40 разів ножем: 6-річна дівчинка померла страшною смертю

Три роки тому 26 червня у місті Гірник на Донеччині знайшли мертвою 6-річну Аліну Васютину. Зникла 19 червня, коли пішла до магазину по морозиво. Дитину 8 діб шукали понад 200 поліцейських, рятувальників, військових і волонтерів.

Тіло з ножовим пораненням виявили в підвалі занедбаного будинку. Дівчинку зґвалтували, встановила експертиза. За підозрою у вбивстві поліція затримала місцевого тоді 33-річного чоловіка. Раніше мав судимість за крадіжку, зловживав алкоголем. На допиті зізнався у скоєному.

“Заманив її до хати. Вона просилася додому, лякала матір’ю. Закрив двері на защіпку, бо хотіла тікати. Завів до спальні та посадив на ліжко. Вона почала кричати. Накрив обличчя подушкою та пирнув ножем. Тоді зґвалтував. Після того кинув у підвал, як річ. Вона весь час там була. А я 8 днів спостерігав, як її шукали”, – розповідав на допиті.

Він вдарив дівчинку не менше 40 разів ножем, потім душив подушкою, а коли дівчинка знепритомніла – зґвалтував, розповідав прокурор у справі Євген Бондаренко.

“Смерть дитини була страшною. Аби бути впевненим, що дитина нічого нікому не розповість, зловмисник ще раз почав душити дівчинку та вдарив ножем у груди”, – каже прокурор області

Убивцю судили понад рік. 5 вересня 2018-го року Добропільський районний суд Донецької області виніс вирок – довічне позбавлення волі.

Родина Аліни неблагополучна, батьки зловживають алкоголем. 3-х інших дітей, хлопчика і 2-х дівчаток, із родини вилучили соціальні служби.

 

Читайте також  O.Torvald відмовиться від участі у "Євробаченні"

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело