Єфремова відправили під домашній арешт після смертельної ДТП

Таганський суд відпустив Михайла Єфремова під домашній арешт до 9 серпня.

Так, в ході засідання артиста звинуватили в скоєнні ДТП в стані сп’яніння, в якій загинула людина. Більш докладно про те, як проходив суд – розповів OBOZREVATEL.

Єфремов в залі суду заявляв, що згоден на домашній арешт, а також висловився про ДТП, що трапилася.

“Це все, звичайно, жахливо сталося”, – сказав він.

Зазначимо, що Михайло Єфремов визнав провину в ДТП в розмові з поліцією ще до суду.

“Визнаю себе винним. А куди я подінуся?” – сказав він.

“Актор Єфремов, перебуваючи на волі, може сховатися від слідства і чинити тиск на свідків”, – заявляв прокурор у суді.

До речі, до будівлі Таганського районного суду, де Єфремову обирали запобіжний захід, приїжджала швидка. Медики повідомляли, що надали акторові допомогу.

До речі, на засідання артиста вели в наручниках, а обличчя він ховав за темними окулярами й медичною маскою. На питання журналістів, чи визнає він провину, Єфремов покивав головою.

Як повідомляв OBOZREVATEL, 8 червня російський актор Михайло Єфремов, перебуваючи в нетверезому стані, став учасником смертельної ДТП в центрі Москви. Автомобіль під керуванням актора виїхав на зустрічну смугу на Смоленській площі, після чого трапилося лобове зіткнення з однією з машин.

58-річний Сергій Захаров – водій автомобіля, у який врізався Єфремов – помер вранці 9 червня від внутрішньої кровотечі. Пізніше стало відомо про його останні слова незадовго до смерті.

Діти Єфремова відреагували на трагедію. Зокрема, 19-річна дочка Михайла Анна-Марія зазначила, що їй про це повідомили журналісти. Сама вона не планує виправдовувати батька та вкрай розчарована в ньому.

Читайте також  Трагічний Новий рік: 8 людей з дітьми загинули у моторошній ДТП (фото, відео)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело