Сміялися із вбивств та співали російських пісень: на популярному курорті в Іспанії принизили українців

В одному з готелів Іспанії трапився неприємний інцидент із українськими туристами. Адміністрація не захотіла прибрати прапор Росії, розвішаний у ресторані готелю, образивши українців.

“Міжнародним скандалом завершилася вечеря в одному з готелів на узбережжі Коста-Дорада. На ввічливе прохання прибрати російський прапор із зони відпочинку українців, які безпосередньо постраждали від російської агресії, адміністратор ресторану висміяв гостей і підтвердив підтримку вбивства українців росіянами”, – повідомив він.

Українці попросили адміністратора готелю прибрати прапор, щоб сім’ї, в яких є загиблі від рук російських військових не почувалися жахливо під час вечері.

“Втім, адміністратор, очевидно, виявився палким прихильником російської політики, тому що у грубій формі відмовив гостям, додавши, що його позиція – це позиція всієї Іспанії. До суперечки на рецепції приєдналися громадяни Росії, яких адміністрація попросила особисто розібратися з шокованими українцями. Щоб яскравіше продемонструвати зневагу до громадян України, на розважальному вечорі біля басейну готелю аніматори почали виконувати військові російські пісні”, – додав Пластер.

Після того, як українці попросили туроператора переселити їх до іншого готелю туристам виставили штрафи за зняття броні.

 

Читайте також  Бізнесу дозволили працювати без печаток, хоча не всі готові цим скористатись

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -