“Без права звільнення”: Львівському викладачу, котрого затримали на хабарі обрали запобіжний захід

50-річному доценту одного із львівських вишів, якого напередодні затримали за ситематичне хабарництво, Галицький районний суд міста Львова обрав запобіжний захід у два місяці домашнього арешту та електронний браслет. Про це інформує прокуратура Львівської області.

Зловмисника затримали у четвер, 11 січня, у робочому кабінеті одного з львівських вищих навчальних закладів. Його підозрюють у отриманні неправомірної вигоди, яку чоловік отримав від студента. За 370 доларів викладач обіцяв допомогти скласти іспит та посприяти при захисті диплому. Під час обшуку в порушника виявили перелік студентів та 21 тисячу гривень.

Нині зловмиснику повідомили про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 ККУ (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

За вчинений злочин підозрюваному загрожує до 10-ти років ув’язнення без права звідльнення від кримінальної відповідальності, трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю та конфіскація майна.

Читайте також  Відразу шестеро пацієнтів львівської лікарні позбудуться ніг

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -