Україну атакують дощі та морози: у яких областях чекати негоду

Україну атакують дощі та морози: у яких областях чекати негоду

Синоптики попереджають про те, що у багатьох областях України буде сильний туман.

Погода в Україні 26 жовтня буде місцями дощовою. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про сильний туман у більшості районів Правобережжя. Видимість очікується 200-500 м. Синоптики оголосили І рівень небезпечності.

Синоптик Наталка Діденко попереджає про те, що в Україні буде дощ у регіонах від Чернігівщини через Черкащину до Криму. Вдень найтепліше буде у західній частині. Там температура повітря підвищиться до 18 градусів тепла.

Погода 26 жовтня
В Україні 26 жовтня буде мінлива хмарність. У цей день синоптики опадів не прогнозують. У більшості районів Правобережжя та місцями на північному сході буде туман. Вітер в цей день буде змінних напрямків зі швидкістю 3-8 м/с.

“Температура вночі 3-8° тепла, у західних, Житомирській, Вінницькій та східних областях від 3° тепла до 2° морозу; вдень 9-14° тепла, на Прикарпатті та Закарпатті до 18°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +3
За даними meteoprog, 26 жовтня в Україні буде місцями прохолодно. Найтепліше буде в Закарпатській області. Там температура повітря підвищиться до +8…+17 градусів. Найнижча температура буде в Сумській, Харківській та Луганській областях. Там температура повітря підвищиться до +3…+11 градусів.

Погода 26 жовтня у Києві
У Києві 26 жовтня буде мінлива хмарність. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. Вітер у цей день буде північно-західний з переходом на південний зі швидкістю 3-8 м/с.

“Температура вночі 3-8° тепла, вдень 9-14°; у Києві вночі 5-7° тепла, вдень 11-13°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Читайте також  Україну накриють циклони Annelie та Brigitta: синоптик попередила про дощі та мокрий сніг

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело