Жарти скінчилися: ТЦК будуть відкривати вогонь на ураження

Жарти скінчилися: ТЦК будуть відкривати вогонь на ураження

Нещодавно у Луцькому ТЦК сталася стрілянина під час комендантської години, солдата було поранено.

Пізно вночі, коли в Луцьку була комендантська година, стався збройний напад на охорону місцевого центру комплектування (Луцький ОМТЦК та СП). Невідомий злочинець відкрив вогонь за постом охорони, внаслідок чого було поранено одного з солдатів, який зараз проходить лікування в шпиталі.

Солдати, які служили в цей час, не розгубилися і відповіли вогнем, але зловмисникові вдалося втекти. Наразі його розшукують правоохоронці.

У Волинському ТЦК і СП нагадали, що ТЦК – це об’єкти, що суворо охороняються, і військовослужбовці мають право стріляти на поразку у разі загрози їх життю. Солдати, які були на посаді, мають бойовий досвід та були переведені на службу до Луцького ОМТЦК після поранень.

” Усі вони – місцеві, які героїчно пішли захищати нашу землю від самого початку російського вторгнення… Від росіян ми могли чекати чого завгодно, але від своїх…”, – заявили вони.

На тих, хто вирішить стріляти у військових, чекає суворе покарання за законом, і поліція впевнена, що знайде винних, повідомили у ТЦК.

“В особовому складі всіх ТЦК доведено, що у разі загрози життю слід відкривати вогонь на поразку. Жарти скінчилися. Хотіли за законом? Буде все за законом”, – написав Волинський ТЦК.

Громадяни, ніби вже не здивовані з подібних інцидентів, обурилися через останні написані слова від представників ТЦК і активно висловилися з цього приводу в коментарях під постом:

Читайте також  У ТЦК почнеться справжнє пекло: українців зобов'яжуть стати на облік протягом 60 діб

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело