Данілов повідомив про підготовку до можливого наступу з боку Білорусі

Данілов повідомив про підготовку до можливого наступу з боку Білорусі

Щодо вторгнення російських військ з території Білорусі доповідав керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов.

Українське командування розуміє замисли ворога щодо можливого вторгнення російських військ з території Білорусі, тож робить все, щоб убезпечити ситуацію від тих загроз, які можуть бути з боку РФ.

Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в ефірі інформаційного телемарафону.

За його інформацією, під час 27 засідання Ставки верховного головнокомандувача розглядалися нагальні питання щодо ймовірності наступу на Україну з території Білорусі.

“Ми розуміємо, що відбувається і на Херсонському напрямку, і що відбувається на території окупованої Росією Білорусі. Ми розуміємо замисли ворога. Відповідні рішення будуть ухвалюватися для того, щоб убезпечити нашу ситуацію від тих загроз, які можуть бути з боку РФ”, – повідомив Данілов.

Раніше керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов припустив, що у разі втрати тимчасово окупованого Херсона, Росія може здійснити спробу прорив з боку Білорусі.

Білорусь уже давно перейшла “червоні лінії”. Там вкотре ще на один тиждень продовжили військові навчання, які безперервно тривають від 29 квітня.

Читайте також  Данілов розповів, чому Путін заговорив про переговори з Україною і що очікує Росію

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело