Розстрілювали, ґвалтували та катували: у мережі знайшлися фото окупантів-бурятів та їхнього командира, які чинили звірства у Бучі

У мережі показали фото російських покидьків, які вбивали, ґвалтували та мародерили в Бучі на Київщині. В цьому пристоличному місті стояла військова частина путінської армії з Хабарівського краю.

Найближчим часом увесь світ дізнається імена воєнних злочинців РФ, що винищували українців у Бучі. Таку обіцянку дали захисники України, що називають себе “Третьою силою”.

У Telegram-каналі “Третьої сили” повідомили, що у Бучі на Київщині стояла в/ч 51460, що базується у селищі Князе-Волконське Хабаровського краю – так звана 64 окрема мотострілецька бригада путінської армії.

“Незабаром усіх цих убивць, ґвалтівників та мародерів знатимуть усі поіменно”, – обіцяють захисники України.

Водночас, InformNapalm повідомляє, що звірства у Бучі чинили бійці 64-ї окремої мотострілецької бригади РФ (в/ч 51460). Було вирахувано її командира – це підполковник Омурбеков Азатбек Асанбекович із Хабаровського краю.

Як розповіли OBOZREVATEL жителі Бучі, виродки з РФ просто ходили від двору до двору у приватному секторі міста – і розстрілювали всіх чоловіків призовного віку.

“Були і “звичайні”, і “вузькоглазі”, здається, буряти. Заходили у двори і розстрілювали молодих хлопців та чоловіків”, – кажуть місцеві.

Тільки на одному подвір’ї, куди зайшов кореспондент нашого видання – троє застрелених окупантами чоловіків.

“Третя сила” також опублікувала фотографії воєнних злочинців.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що у звільненій Бучі знаходять все більше й більше підтверджень нелюдських катувань та масових страт мирного населення.

Так, в одному з будинків у підвалі виявили катівню, де окупанти ставили на коліна українців і вбивали. Самі рашисти жили в сусідньому приміщенні з тим, де вони лишали тіла вбитих бучанців.

З’являються також свідчення тих українців, кому вдалося вижити. Один з чоловіків, який дивом уникнув смерті, розповів про звірства каральних загонів Кадирова у Бучі. За словами чоловіка, він з іншими земляками щодня ховали вбитих бучанців. Більшість з них були з простреленими потилицями, у декого путінскі виродки вирізали щоки.

Читайте також  Понад 100 тисяч гривень кожному! Кабмін прийняв сенсаційне рішення. Українці аплодують

При цьому через добу після того, як світ побачив, що творила армія РФ у Бучі, з заявою виступило Міноборони держави-агресора. Там цинічно заперечують звірства своєї армії і звинувачують у смертях людей українську армію. Також в Росії заявили, що численні фото, відео та свідчення очевидців – це “фейки київського режиму”.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело