Зґвалтування та вбивство 7-річної дівчинки: підозрюваний не постане перед судом

Злочинця тримали в окремій камері лише з одним сусідом, аби інші арештанти не зчинили над ним розправу

 

У слідчому ізоляторі Херсона вкоротив собі віку 62-річний арештований за підозрою у зґвалтуванні та убивстві 7-річної Марійки.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Ігор Мосийчук. «Педофіл якого звинувачували у вбивстві і зґвалтуванні 7-річної Марії Борисової покінчив з собою. «Чоловік повісився в СІЗО на простині, поки його співкамерник спав!», – написав ексдепутат.

Через побоювання, що у загальній камері педофіла прикінчать самі ж арештанти, його утримували у «боксі» лише з одним, трохи молодшим сусідом, також підозрюваним у скоєнні тяжкого злочину. Тож убивця дочекався, поки співкамерник засне, подер на клоччя постільну білизну. З неї зробив мотузку, причепив її до віконної решітки, і поліз у зашморг. Коли сусіда прокинувся, і побачив, що той висить під вікном, покликав з коридору інспектора. Але рятувати підозрюваного в убивстві малечі вже було пізно.

Перед самим затриманням, ще у Щасливому, раніше судимий нелюд уже намагався покінчити з собою – перерізав вени на руках. Але поліцейські тоді нагодилися вчасно: зупинили кров, і викликали медиків. У особовій справі арештованого, яка знаходиться у СІЗО, фігурувала помітка, що той має схильність до суїциду. Проте у камері він до останнього моменту поводився спокійно – не порушував режиму, не відмовлявся від їжі, і з 58-річним співкамерником не конфліктував. Либонь, він усе для себе вже вирішив, і тільки очікував слушної миті, аби назавжди втекти від правосуддя, презирства й ненависті громади.

Не забув підозрюваний залишити по собі й передсмертну записку. Її забрала слідчо-оперативна група з Херсонського відділу Національної поліції, співробітники якого оглядали камеру. Зміст документу не розголошується, та за неофіційною інформацією, він полягав у тому, що загиблий просив пробачення у своєї дочки та ще раз наполягав на своїй невинуватості. Втім, дані кількох експертиз свідчать геть про інше…

Читайте також  “Пішла через кредиторів!” Шокуючі факти смерті медсестри на Полтавщині

Нагадаємо, тіло семирічної Марії Борисової, пошуки якої тривали четверту добу, виявили 11 березня в сели Щасливому на Херсонщині під час повторного огляду території населеного пункту в недобудованій нежитловій споруді. Правоохоронці знайшли тіло мертвої дитини у мішку в занедбаному сараї.

За розповідями селян, востаннє вони бачили дівчинку 7 березня. Як сказали діти, що гралися з нею, вона могла піти на зупинку, щоби зустріти батька, адже чекала від нього подарунка до 8 березня.

14 березня поліція Херсонської області затримала підозрюваного у вбивстві та зґвалтуванні семирічної Марії Борисової. Підозрюваного знайшли із порізаними венами, він намагався вчинити самогубство.

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело