Мухарський вперше розповів скандальні подробиці шлюбу з Єгоровою: “Била навіть ногами”

Мухарський вперше розповів скандальні подробиці шлюбу з Єгоровою: “Била навіть ногами”

Екс-чоловік скандальної української телеведучої Сніжани Єгорової – актор і телеведучий Антін Мухарський – заявив, що в його шлюбі з артисткою було дуже багато скандалів. Нерідко вони навіть доходили до бійок, ініціатором яких була сама жінка.

Про це розповів сам Антін Мухарський в інтерв’ю YouTube-програми “Vласть vs Vлащенко”. Він також додав, що іноді побоювався Сніжану і відчував себе беззахисним. Адже, як зазначив артист, під час сварок Єгорова могла навіть бити його ногами.
“Жінки в багатьох сім’ях п*здят чоловіків. І якщо чоловік прийде з побоями і скаже, що його побила дружина – його засміють. А якщо жінка прийде і скаже: ось він мене вкусив – його посадять на п’ять років. У моєї колишньої дружини красиві довгі ноги, але коли у нас траплялися скандали, першими в хід йшли саме ноги. Я її, напевно, побоювався, бо коли у жінки відкривається невпинно рот, то чоловік стає якимось беззахисним”, – зазначає Антін.
Мухарський також зазначив, що не спілкується зі своєю колишньою дружиною вже два роки й дуже радий цьому. Однак його засмучує той факт, що він не може нормально проводити час зі своїми дітьми.

Читайте також  Він був прикyтий до ліжка загадковою хвoробою 11 років, але потім сам поставив собі діагнoз і переконав хірyргів провести опeрацію. Ось, як тепер виглядає хлопець, який вилікyвав сам себе

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело