Найкраща коханка: прості правила для розкріпачення в ліжку

У розмові народжується не тільки істина, але і хороший бурхливий секс. Навіть бесіда не всім дається легко і відразу, тому доведеться постаратися.

Навчися говорити про свої бажання і слухати партнера

У розмові народжується не тільки істина, але і хороший бурхливий секс. Навіть бесіда не всім дається легко і відразу, тому доведеться постаратися. Якщо ж ти не знаєш, з чого почати, запитай свого чоловіка, що б він хотів змінити або поліпшити у ліжку: пози, рухи, швидкість, попередні ласки. Так ти дізнаєшся про те, що подобається партнеру. А якщо він дійсно тебе любить, то запитає і про твої бажання. Глибоко вдихни і розкажи все як є. Чи зможе він відразу реалізувати твої фантазії і чи вийде це зробити у тебе, питання другорядне. Головне – ви вже поговорили, а значить, стали ще ближче. Відповідно, і причин соромитися або відчувати себе затиснутою поруч з ним стало менше.

Намагайся виглядати і одягатися сексуально

Якщо відчуваєш себе невпевнено або скутою в сексі, причиною може бути те, що ти собі не подобаєшся. Забула помити голову, одягла не ту білизну, купила негарне плаття – чого тільки не говорять дівчата, незадоволені своїм відображенням у дзеркалі. І, на відміну від психологічних проблем, які не дозволяють сповна віддатися партнерові, ці можна легко і швидко вирішити. Піди до косметолога або перукаря, зроби манікюр і педикюр, займися спортом, найми стиліста і вибери з ним одяг, який буде підкреслювати достоїнства і приховувати недоліки. Це допоможе тобі відчути себе впевненою і привабливою. Тільки не перестарайся: сексуальність – це вміння красиво фліртувати, бути жіночною і привабливою, а не яскравий макіяж, високі підбори і глибокі декольте, пише cosmo.com.ua.

Читайте також  Виплюнь морозиво! Українців попередили про небезпеку холодненького під час спеки

Займися активним спортом

Насамперед, це корисно для фігури та здоров’я. Біг, стрибки, плавання або танці дійсно покращують самопочуття, нормалізують артеріальний тиск і допомагають міцніше спати. Але якщо ми говоримо про скутість в сексі, ці активні види спорту привнесуть у ваше життя енергію, рух і розкриють резерви тіла, про які ти, можливо, навіть не знала. До того ж, таким чином ти працюєш у команді з тренерами або іншими учасниками, що підвищує твої комунікабельні навики і робить більш відкритою людиною. До речі, краще за інших в цьому випадку корисні аеробіка, пілатес і, звичайно ж, pole dance.

Вивчай своє тіло і іграшки для сексу

Без цього ніяк. Ти повинна знати всі свої ерогенний зони і розуміти, що твоєму партнеру потрібно зробити, щоб доставити тобі задоволення. Тому сміливо використовуй для самопізнання пальці та секс-іграшки. Не важливо, будеш ти мастурбувати сама або використовувати для цього вібратори, в будь-якому випадку, зрозумієш, які рухи твоєму тілу подобаються найбільше і скільки особисто тобі потрібно часу, щоб досягти оргазму. Якщо тобі це здається чимось дивним і вульгарним, згадай статистику, згідно з якою, до 12% жінок ніколи не відчували оргазм. А про яке розкріпачення і насолоду може бути мова, якщо в ліжку такі проблеми? Тому сміливо вирушай в сексшопи хоч сьогодні. І не забудь запропонувати своєму партнеру приєднатися до тебе. Такий шопінг ще більше зблизить вас і допоможе відчути себе впевненіше під час інтиму.

Дивись гарне порно

Тут, звичайно, є свої нюанси, але гарне порно дійсно допоможе тобі розслабитися. Але важливо не прагнути, наприклад, повторити всі пози або перетворити свій другий розмір грудей у четвертий. Спостерігай за тим, як саме дівчата поводяться і як проявляють свої емоції під час оргазму. Для чоловіка дійсно важливо бачити і чути, що тобі з ним добре. Тоді він буде старатися ще більше, цікавлячись твоїми бажаннями і пропонуючи секс-експерименти. Хоча, в принципі, ініціатором можеш виступити і ти. У цьому порно теж хороший помічник і вчитель. Крім того, глянь, яку білизну надягають порно-актриси і як вони роблять мінет. У цьому немає нічого вульгарного або соромливого. Навпаки, ти зрозумієш, що твоє тіло здатне на більше, а ти зацікавлена спробувати щось нове.

Читайте також  7 золотих правил ідеальної невістки

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело