Тіна Кароль підкорила ніжним весняним образом на презентації українського фільму

Українська співачка прийшла на презентацію “Хорошого хлопця” в рожевих штанях Найкрасивіша жінка України за версією Viva, українська співачка Тіна Кароль відвідала прес-конференцію акторів і творців серіалу “Хороший хлопець”, саундтреком до якого стала її пісня “Я не перестану”. Зірка з’явилася в романтичному ніжному весняному образі.

Відповідні фотографії з заходу опубліковані в Instagram. Тіна Кароль позувала в ніжно-рожевих штанах і зеленій приталеній футболці з комірцем в колір брюк. Співачка доповнила образ ніжними човниками на невисокоій шпильці, акуратно заколотими з одного боку локонами і яскравою червоною помадою.

Один з трейлерів “Хорошого хлопця” опублікований на YouTube. У центрі сюжету 20-серійної української драми – історія молодого парубка на ім’я Олег (Кирило Дицевич), який взяв на себе злочин своєї нареченої Насті (Валерія Ходос) і потрапив у в’язницю. Через шість років Олег вийшов на свободу і дізнався, що кохана дівчина вже давно його не чекає – вона вийшла заміж за немолодого успішного бізнесмена Ігоря Шеремета (Володимир Горянський) і народила йому дитину. Її новоспечена падчерка Даша (Анна Кошмал) закохується в Олега, однак Настя не готова поступитися колишнім коханим іншій жінці.

Нагадаємо, українці визнали Тіну Кароль та Дмитра Комарова найкрасивішими. Відома українська співачка та телеведучий стали переможцями популярної премії за версією журналу Viva.

Кріс

Recent Posts

“З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби”: кого ТЦК поки не чіпатиме?

"З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби": кого ТЦК…

5 години ago

Скільки коштує ігнорувати військовий обов’язок? Штрафи вже досягають божевільних меж

Скільки коштує ігнорувати військовий обов'язок? Штрафи вже досягають божевільних меж Наступ адміністративної відповідальності можливий з…

6 години ago

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками – карта областей

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками - карта…

10 години ago

В Офісі президента сподіваються на “європейське рішення” стосовно українських чоловіків за кордоном

В Офісі президента сподіваються на "європейське рішення" стосовно українських чоловіків за кордоном Радник керівника ОП…

12 години ago

Стосується всіх, хто виїхав: Подоляк розповів, що на них чекає – буде спільне рішення по всьому ЄС

Стосується всіх, хто виїхав: Подоляк розповів, що на них чекає - буде спільне рішення по…

14 години ago

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство (ФОТО)

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство…

16 години ago

This website uses cookies.