Розцілували потяг Путіна: посіпаки Кремля влаштували вакханалію на вокзалі.

Російські пропагандисти опублікували фото і відео з неадекватною мешканкою окупованого Севастополя. На кадрах зафільмували, як вона розцілувала вагон потяга, який почав курсувати незаконно побудованим Кримським мостом із Санкт-Петербурга до Севастополя і назад.

 

 

Жінка в псевдопатріотичному угарі фарбує губи помадою, цілує вагон і розповідає про нібито велич севастопольців. Вона називає їх “кременем Російської імперії” і головними патріотами країни-окупанта.

Як пише KP.RU на своєму Telegram-Канлі, для більшого антуражу окупанти під час прибуття потяга увімкнули на вокзалі марш “Легендарний Севастополь” і влаштували пропагандистський концерт ансамблю пісні і танцю Чорноморського флоту РФ.

Що стосується пасажирів скандального потяга, то вони, як пише НТВ, також не відставали у створенні пропагандистської картинки: люди скандували “Росія” і “Міст наш!”, коли проїжджали під арками Кримського мосту.

У свою чергу офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц) розцінив те, що відбувається на вокзалі в Севастополі, як черговий акт зомбування населення в окупації.

“Окупований Крим. Поцілунки потяга, який прибув з Московії. Зомбіленд від представників ватрушок. Скріпи, імперія і все таке. Цікаво, коли почнуть робити закиди, щоб коронувати імператора і зарахувати до лав “святих миротворців”?” – обурився він на особистому Telegram-каналі.

 

Зоряна

Recent Posts

“Лютий холод повертається в ці області, прогноз стривожив навіть синоптиків”: куди суне мороз у -9 градусів, дощ і снігопад?

"Лютий холод повертається в ці області, прогноз стривожив навіть синоптиків": куди суне мороз у -9…

1 годину ago

Можливі ракетні удари на Великдень: Жданов відповів, чи треба виїжджати з міст

Можливі ракетні удари на Великдень: Жданов відповів, чи треба виїжджати з міст Росія здатна влаштувати…

3 години ago

“Масштабне скасування бронювання наближається, названо перелік захворювань для відстрочок”: повістки, ТЦК, мобілізація

"Масштабне скасування бронювання наближається, названо перелік захворювань для відстрочок": повістки, ТЦК, мобілізація В Україні тривають…

5 години ago

Статус “обмежено придатний” скасовують із 4 травня: що чекає на військовозобов’язаних, у яких він був

Статус "обмежено придатний" скасовують із 4 травня: що чекає на військовозобов'язаних, у яких він був…

7 години ago

Обмінники готуються помітно переписувати курс долара: чого очікувати українцям вже у травні

Обмінники готуються помітно переписувати курс долара: чого очікувати українцям вже у травні Найближчим часом українські…

9 години ago

Це за один куб: газові компанії оприлюднили тарифи для населення на травень і до кінця року

Це за один куб: газові компанії оприлюднили тарифи для населення на травень і до кінця…

11 години ago

This website uses cookies.