Хлопцеві розірвало селезінку: в Полтаві п’яний поліцейський із битою напав на студентів

У Полтаві двоє нетверезих чоловіків, один із яких – співробітник Національної поліції, напали на двох студентів і випадкову перехожу.

Як повідомив “Цензор.НЕТ”, 17-річному студенту Української академії лідерства Максиму Кутняку вони завдали тяжких тілесних ушкоджень, вдаривши бітою. У нього діагностували внутрішню кровотечу і розрив селезінки, яку згодом довелося видалити.

Журналісти з посиланням на керівника академії Романа Тичківского пишуть, що нетвереза компанія ввечері 29 вересня в районі вулиці Небесної Сотні почала бігти за двома студентами, хлопцем і дівчиною.

Ті помітили, що один із них тримає в руках біту і спробували втекти, розділившись. Дівчина встигла сховатися в під’їзді, куди її пустив місцевий житель, проте йому самому довелося бігти, під час чого, за словами Тичківского, чоловік впав і зламав ногу.

“Наш студент, після того, як йому було завдано удару бейсбольною бітою, зміг втекти з місця події. І він стверджує, що в стані шоку біг у сторону філії Академії лідерства. На місці вже викликали швидку, бо студентка, сховавшись у приміщенні, підняла тривогу”, – додав керівник академії.

“Після цього нападу ці двоє здійснили ще один напад на місцеву жінку, чоловік якої захистив її за допомогою травматичної зброї, вистріливши попереджувальні постріли в повітря і викликавши патруль”, – розповів Тичківський.

Згідно з даними з Єдиного реєстру досудового розслідування, одним із нападників є співробітник Нацполіції Василь Твердохліб. Тичківський заявив, що саме він біг за студентами з бітою.

Прес-служба обласної поліції підтвердила останній напад на жінку, заявивши, що особи фігурантів, які спровокували конфлікт, встановлені.

Водночас у повідомленні не вказується, чи був нападник поліцейським. Про постраждалих студентів там також не говориться.

Правоохоронці відкрили два кримінальних провадження – за ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження).

 

lena lena

Recent Posts

Американський генерал пояснив, коли зупиниться Путін

Американський генерал пояснив, коли зупиниться Путін Генерал Бен Годжес вважає, що союзники мають об'єднати всі…

1 годину ago

Кінець війни в Україні: у Зеленського попередили про гарні події

Кінець війни в Україні: у Зеленського попередили про гарні події Перший Саміт миру відбудеться 15-16…

9 години ago

“Лютий холод повертається в ці області, прогноз стривожив навіть синоптиків”: куди суне мороз у -9 градусів, дощ і снігопад?

"Лютий холод повертається в ці області, прогноз стривожив навіть синоптиків": куди суне мороз у -9…

11 години ago

Можливі ракетні удари на Великдень: Жданов відповів, чи треба виїжджати з міст

Можливі ракетні удари на Великдень: Жданов відповів, чи треба виїжджати з міст Росія здатна влаштувати…

13 години ago

“Масштабне скасування бронювання наближається, названо перелік захворювань для відстрочок”: повістки, ТЦК, мобілізація

"Масштабне скасування бронювання наближається, названо перелік захворювань для відстрочок": повістки, ТЦК, мобілізація В Україні тривають…

15 години ago

Статус “обмежено придатний” скасовують із 4 травня: що чекає на військовозобов’язаних, у яких він був

Статус "обмежено придатний" скасовують із 4 травня: що чекає на військовозобов'язаних, у яких він був…

17 години ago

This website uses cookies.