Сумна Олена Зеленська в чорному здивувала посланням: «Пам’ятаємо і сумуємо»

В інтернет-мережі з’явилися кадри, як дружина президента Володимира Зеленського Олена в США прийшла до місця обвалу веж-близнюків

Як передає Politeka, знімки вона опублікувала у себе на Instagram.

«Майже три тисячі загиблих, серед яких є й українці. Ні одним словом не передати всю біль. Пам’ятаємо і сумуємо», – пише вона.

На опублікованих фото Олена Зеленська стоїть біля меморіалу «9/11» разом з Володимиром Зеленським. Як можна помітити, до меморіалу принесли українську символіку і прапори країни.

«Краща перша леді», «як зворушливо», «Яким виглядає втомленим Президент», «Подивившись на Першу леді ось як виглядає зовні помірно але всередині буря.. Дуже Щиро Шкода», – пишуть про візит до меморіалу користувачі мережі.

Як повідомлялося раніше, Олена Зеленська, дружина президента України, прийняла участь у щорічному обіді перших леді на підтримку Цілей розвитку тисячоліття ООН. Фото з церемонії вона показала у своєму Instagram. Знімки вразили не тільки звичайних користувачів, не стримався і сам Володимир Зеленський.

«Мала можливість взяти участь у щорічному обіді перших леді Fashion 4 Development на підтримку Цілей розвитку тисячоліття ООН», — написала вона. Також Зеленська розповіла, що приєдналася до вшанування представників індустрії моди. «Висловлюю свою глибоку повагу і щирі вітання номінантів», — повідомила вона.

Зазначимо, що Зеленська з’явилася на вечорі в ніжно-блакитному брючному костюмі-трійці від українського бренду Six, який складався з жакета, жилета і прямих вільних штанів зі стрілками. Відзначимо, для офіційних заходів перша леді України нерідко віддає перевагу саме брючним костюмам і вже кілька разів з’являлася в нарядах саме цієї марки.

Свій наряд на обіді перших леді Зеленська доповнила гостроносими сірими туфлями. Завершили її ефектний образ красива зачіска з локонами, ніжний макіяж і лаконічні сережки.

Зазначимо, фотографії викликали захват користувачів мережі. «Спалахнув» і сам Володимир Зеленський. Він поставив поставив під знімком подружжя вогонь і сердечко.

lena lena

Recent Posts

Великий гріх: які продукти та предмети категорично не можна освячувати великодньої ночі

Великий гріх: які продукти та предмети категорично не можна освячувати великодньої ночі Свято світлого Христового…

41 хв. ago

“Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків”: куди пре мороз, дощ і снігопад…

"Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків": куди пре мороз, дощ і снігопад...…

3 години ago

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби Міністерство оборони…

5 години ago

“З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби”: кого ТЦК поки не чіпатиме?

"З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби": кого ТЦК…

12 години ago

Скільки коштує ігнорувати військовий обов’язок? Штрафи вже досягають божевільних меж

Скільки коштує ігнорувати військовий обов'язок? Штрафи вже досягають божевільних меж Наступ адміністративної відповідальності можливий з…

13 години ago

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками – карта областей

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками - карта…

17 години ago

This website uses cookies.