Олена Зеленська влипла в новий скандал, українці в гніві: “Який сором!”

Олена Зеленська запропонувала ввести аудіогіди українською мовою в світових музеях, але при цьому вона не знала, що такий проект давно існує

Перша леді України Олена Зеленська виступила з пропозицією ввести аудіогіди українською мовою в світових музеях, однак реалізацією цього проекту займаються вже більше року. Як повідомляє Politeka, це викликало гнів серед українців.

Конфуз першої леді викликав шквал критики в соціальних мережах.

Так, під час робочої поїздки з чоловіком до Сполучених Штатів Зеленська відвідала метро-музей. Вона зауважила, що серйозною проблемою є відсутність аудіогідів українською мовою навіть у найвідоміших закладах культури по всьому світу.

За даними прес-служби глави держави, україномовні аудіогіди з ініціативи першої леді з’являться вже незабаром.

Як пізніше з’ясувалося, насправді Український інститут вже як мінімум рік працює над введенням української озвучки в системі аудіогідів в великих музеях по всьому світу.

У зв’язку з цим над Зеленської стали сміятися.

Критики вважали смішним те, що перша леді не тільки не спромоглася розібратися в питанні, перш ніж робити гучні заяви, так ще й вирішила зайнятися плагіатом чужих заслуг.

“Лажа на лажі, який сором, не цікавитися чужими досягненнями, а типу створювати щось нове”, “Так вони скоро і безвіз для нас зроблять!”, “Всі інші проблеми вже вирішені”, “Я чув, цей проект вже року три як працює “,” чергове непорозуміння в роботі дипломатії. Вибачте, але, чесно кажучи, це не її прокол, а недбалість тих, хто готував візит “,” Запрошую пані Олену на Українське радіо, поговорити про цей проект “, – пишуть в коментарях.

При цьому деякі українці повеселилися, припустивши, що озвучку запише особисто президент Володимир Зеленський.

Як повідомлялося раніше, 25 вересня, відбувся виступ президента України Володимира Зеленського на сесії Генаральной асамблеї ООН. Як пише Politeka, підтримати чоловіка вирушила і перша леді країни.

Для такої події вона вибрала більш строгий лук, ніж попередні її вбрання. Так, перша леді воліла образ в чорно-білих тонах, який доповнила яскравими деталями. Варто відзначити, що вона ні чим не поступалася дружинам політиків і жінок-політиків, які зібралися на сесії Генаральной асамблеї ООН.

Олена Зеленська накинула на плечі чорний об’ємний жакет і одягла сукню молочного відтінку довжиною до середини ікри. Свій образ вона доповнила чорним клатчем, класичними човниками на невисокому каблуці, а також сонцезахисними окулярами, які тримала в руці. Крім цього в своєму образі вона використовувала яскраві акценти у вигляді незвичайних аксесуарів.

Серед них були золотисті сережки і велика брошка у вигляді гвоздики. У макіяжі вона віддала перевагу ніжним відтінкам, зробивши акцент на очах. Заключним штрихом бездоганного образу була об’ємна укладка.

Фото в яскравому образі вона показала на своїй особистій сторінці в Instagram. Помітивши знімки, передплатники Олени тут же взялися висловлювати їй слова підтримки, захоплення і компліменти.

lena lena

Recent Posts

“З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби”: кого ТЦК поки не чіпатиме?

"З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби": кого ТЦК…

6 години ago

Скільки коштує ігнорувати військовий обов’язок? Штрафи вже досягають божевільних меж

Скільки коштує ігнорувати військовий обов'язок? Штрафи вже досягають божевільних меж Наступ адміністративної відповідальності можливий з…

7 години ago

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками – карта областей

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками - карта…

11 години ago

В Офісі президента сподіваються на “європейське рішення” стосовно українських чоловіків за кордоном

В Офісі президента сподіваються на "європейське рішення" стосовно українських чоловіків за кордоном Радник керівника ОП…

13 години ago

Стосується всіх, хто виїхав: Подоляк розповів, що на них чекає – буде спільне рішення по всьому ЄС

Стосується всіх, хто виїхав: Подоляк розповів, що на них чекає - буде спільне рішення по…

15 години ago

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство (ФОТО)

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство…

17 години ago

This website uses cookies.