Такого не очікував ніхто: Рожден Анусі зробив пропозицію Галі Присташ у фіналі Міс Україна Всесвіт 2018(відео)

Міс Україна Всесвіт 2018: в фіналі конкурсу краси члeн журі Рожден Анусі жoрcтко розіграв Галю Присташ.

Цієї ночі, з 14 на 15 серпня, в 5-зірковому столичному готелі Fairmont Grand Hotel (його керуючою є Єлизавета Юрушева, дружина телеведучого Олександра Скічко) відбувся фінал престижного конкурсу краси Міс Україна Всесвіт 2018.

В рамках урочистого вечора стало відомо ім’я найкрасивішої дівчини України, яка представлятиме країну на міжнародному рівні. За підсумками суддівських оцінок, переможницею конкурсу стала 23-річна одеситка Карина Жосан.

Оголошення переможниці конкурсу Міс Україна Всесвіт 2018 був справді яскравим і хвилюючим. Однак аж ніяк не цей момент став найбільш обговорюваний в цей вечір. Всю увагу на себе «перетягнув» один з члeнів журі – популярний український співак і головний герой проекту Холостяк 8 Рожден Анусі (ROZHDEN).

Все сталося після випробування конкурсу – інтелектуального. До нього дійшли лише 9 учасниць з 18. Ведучий вечора Олександр Скічко виніс на сцену вазу круглої форми. У ній знаходилися картки з іменами людей, які повинні були задавати питання конкурсанткам. Вийшло таке собі жеребкування.

Коли черга дійшла до Галини Присташ, вона відмовилася слідувати правилам жеребкування, взяла мікрофон і заявила, що хоче отримати запитання від Рождена Анусі, який відмовив їй у фіналі романтичного шоу Холостяк 8. З мовчазної згоди інших члeнів журі, чоловік піднявся зі свого місця і поставив своє питання, загадково при цьому посміхаючись: «Що б ти вибрала, забрати сьогодні корону чи вийти за мене заміж?».

Як тільки Рожден це сказав, зал зірвався бурхливими оплесками, а дівчина від несподіванки буквально втратила дар мови. Олександр Скічко поспішив розрядити обстановку, запропонувавши артисту вийти на сцену, стати на одне коліно і зробити пропозицію за всіма правилами. Після цього Рождену допомогла колега по журі Анна Філімонова. Журналістам вдалося зафіксувати цей момент.

 

Tanya

Recent Posts

“Масштабне скасування бронювання наближається, названо перелік захворювань для відстрочок”: повістки, ТЦК, мобілізація

"Масштабне скасування бронювання наближається, названо перелік захворювань для відстрочок": повістки, ТЦК, мобілізація В Україні тривають…

31 хв. ago

Статус “обмежено придатний” скасовують із 4 травня: що чекає на військовозобов’язаних, у яких він був

Статус "обмежено придатний" скасовують із 4 травня: що чекає на військовозобов'язаних, у яких він був…

2 години ago

Обмінники готуються помітно переписувати курс долара: чого очікувати українцям вже у травні

Обмінники готуються помітно переписувати курс долара: чого очікувати українцям вже у травні Найближчим часом українські…

5 години ago

Це за один куб: газові компанії оприлюднили тарифи для населення на травень і до кінця року

Це за один куб: газові компанії оприлюднили тарифи для населення на травень і до кінця…

6 години ago

Синоптик здивував прогнозом на травень: якої погоди чекати українцям

Синоптик здивував прогнозом на травень: якої погоди чекати українцям Перша половина місяця буде прохолодною, навіть…

9 години ago

Україну у травні зачепить хвиля снігопадів: дати і карта погоди

Україну у травні зачепить хвиля снігопадів: дати і карта погоди В Україні на початку травня…

10 години ago

This website uses cookies.