“Прослизнула на вулицю через вікно, абсолютно голою…”: Дівчина рік дозволяла хлопцю бити та гвалтувати її (ФОТО)

Відносини між Кассіусом і Грейс – робітницею лікарні Університету Джеймса Кука – розвивалися швидко і пристрасно, але через деякий час дівчина почала відчувати негатив.

Хлопець став постійно контролювати Грейс, вчити її життя і підозрювати в невірності

Спочатку це дівчину це насторожувало, потім відштовхувало. Але в кінцевому рахунку вона зрозуміла, що просто боїться Кассіуса.

“Я думала, що ніколи не втечу від нього, я була налякана, щоб піти до когось за допомогою або захистом, я боялася, що станеться щось страшне … Поруч з ним я відчувала свою незначущість, мені ніби не було місця в світі “, – розповіла дівчина.

Кассіус почав підозрювати Грейс у брехні під час її прогулянок з подругами або батьками. У пориві гніву він ґвалтував її і говорив при цьому, що вона негарна або товста, що її ніколи ніхто не полюбить, викидав її речі з своєї шафи і навіть штовхав зі сходів.

“У якийсь момент він навіть схопив ніж з кухні і пригрозив розрізати мені обличчя, щоб ніхто в житті не захотів би подивитися на мене”, – розповіла Грейс.

Кульмінацією напруження стало СМС від одного друга з привітанням в свято. Повернувшись в спальню Грейс хлопець зустрів її оглушливим ударом по голові. Дівчина впала на підлогу, тоді він роздягнув її і почав бити ногами по обличчю. Грейс кричала, але зрозумівши, що це безглуздо, пішла на хитрість і замовкла, стиснувши зуби від болю, прикинувшись, ніби вона непритомна.

Тоді він побіг у ванну і включив гарячу воду, маючи намір ошпарити дівчину. Він крикнув їй: “Зараз ти побачиш, що я буду робити далі”. Дівчина скористалася нагодою і прослизнула на вулицю через вікно абсолютно голою. Вона сіла в свою машину і поїхала.

Більше вона не хотіла мовчати. Через рік після початку загроз Грейс заявила в поліцію. Хоча Кассіус був засуджений до 20 місяців в’язниці, Грейс досі живе з відчуттям страху.

Tetiana Dutchak

Recent Posts

Американський генерал пояснив, коли зупиниться Путін

Американський генерал пояснив, коли зупиниться Путін Генерал Бен Годжес вважає, що союзники мають об'єднати всі…

25 хв. ago

Кінець війни в Україні: у Зеленського попередили про гарні події

Кінець війни в Україні: у Зеленського попередили про гарні події Перший Саміт миру відбудеться 15-16…

8 години ago

“Лютий холод повертається в ці області, прогноз стривожив навіть синоптиків”: куди суне мороз у -9 градусів, дощ і снігопад?

"Лютий холод повертається в ці області, прогноз стривожив навіть синоптиків": куди суне мороз у -9…

10 години ago

Можливі ракетні удари на Великдень: Жданов відповів, чи треба виїжджати з міст

Можливі ракетні удари на Великдень: Жданов відповів, чи треба виїжджати з міст Росія здатна влаштувати…

12 години ago

“Масштабне скасування бронювання наближається, названо перелік захворювань для відстрочок”: повістки, ТЦК, мобілізація

"Масштабне скасування бронювання наближається, названо перелік захворювань для відстрочок": повістки, ТЦК, мобілізація В Україні тривають…

14 години ago

Статус “обмежено придатний” скасовують із 4 травня: що чекає на військовозобов’язаних, у яких він був

Статус "обмежено придатний" скасовують із 4 травня: що чекає на військовозобов'язаних, у яких він був…

16 години ago

This website uses cookies.