Батьки Фріске викрили нову «маму» Платона

Саме зараз батьки Жанни Фріске загрузли в чергових судових позовах від “Русфонду”, а от Дмитро Шепелєв, якому вдалося довести свою непричетність до грошей на лікування Жанни, не лише живе спокійним життям, але й знайшов собі нову жінку.

Втім, не таку й нову — Ксенія Степанова була у житті Дмитра та Жанни ще до смeрті останньої. Вона працювала особистим косметологом Жанни і була її подругою. Коли Фріске захворіла, вона перебувала поруч і після смeрті співачки не перестала спілкуватися з її близькими.

Тим часом дідусь Платона, сина Жанни й Дмитра, заявляє, що втретє поспіль не міг побачити внука, а все через те, що у малюка як не хвороба, так якісь перепони.

“Тоді ж я дізнався, що Діма все-таки звільнив няню. До цього його щоразу щось зупиняло, адже за дитиною повинен хтось доглядати, поки він на роботі. А тепер в житті Діми з’явилася Ксюша Степанова. Підозрюю, що вони подружилися, ще коли Жанна хворіла. Інакше хто ж витягав у дочки документи, на яких згодом з’являлися підроблені підписи?”, — заявив батько Жанни Фріске, Володимир.

“Раніше Ксюша просто приходила в гості до Платона. Пізніше я дізнався, що вони з Дімою настільки зблизилися, що разом з онуком літали в Грецію. А тепер Степанова і зовсім до нього переїхала. Я дзвоню їй постійно, але вона жодного разу не взяла трубку. З нею намагалася вийти на зв’язок і Оля Орлова, але теж безуспішно. Виходить, що Ксенія замінила Платону і рідну, і хрещену матір. Гаразд, нехай так! Але навіщо обмежувати спілкування і ігнорувати рідних?”, — обурюється чоловік.

Tanya

Recent Posts

“Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків”: куди пре мороз, дощ і снігопад…

"Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків": куди пре мороз, дощ і снігопад...…

30 хв. ago

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби Міністерство оборони…

2 години ago

“З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби”: кого ТЦК поки не чіпатиме?

"З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби": кого ТЦК…

10 години ago

Скільки коштує ігнорувати військовий обов’язок? Штрафи вже досягають божевільних меж

Скільки коштує ігнорувати військовий обов'язок? Штрафи вже досягають божевільних меж Наступ адміністративної відповідальності можливий з…

10 години ago

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками – карта областей

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками - карта…

14 години ago

В Офісі президента сподіваються на “європейське рішення” стосовно українських чоловіків за кордоном

В Офісі президента сподіваються на "європейське рішення" стосовно українських чоловіків за кордоном Радник керівника ОП…

16 години ago

This website uses cookies.