У машині, розтрощеній після зіткнення з бензовозом їхав священик. На ньому – ані синця

Чому перекинувся бензовоз: у слідства дві версії, серед яких людський фактор і технічна поломка фури. З восьми пошкоджених машин дві легківки не підлягають ремонту. Два місяці триватимуть експертизи.

Лише одна жінка – водій «Фольксваген Поло», отримала тілесні ушкодження в аварії. Хоча дві легківки розтрощені настільки, що ремонту не підлягають. За кермом іншої – «Део Ланоса», був священик. Авто розтрощене, а на отцю – ані синця. Як нам вдалось дізнатись, за кермом цього авто перебував отець Роман (Любомир) – священик церкви Архистратига Михаїла (УГКЦ), що на вул. 15 Квітня у Тернополі,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на te20minutua.

Загалом в аварії постраждали 8 автівок. Про це повідомили у відділі розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління нацполіції в області. Нагадаємо, біля Петрикова перекинувся бензовоз. Аварія сталась 1 вересня близько 15.00. Водій вантажівки помер у «швидкій». – Окрім цистерни, пошкодження в цій ДТП отримали ще сім машин, – повідомили у відділі розслідувань злочинів у сфері транспорту головного управління нацполіції в області. В п’яти пошкодження менш серйозні. Ще дві – у стані знищення, ремонту не підлягають. Ремонт автівок, які можливо полагодити, покриє страховка, кажуть слідчі.

Якщо вартість виходитиме за ліміт страхового випадку, решту оплачуватимуть власники пошкоджених автомобілів. Щодо бензовозу – і саме авто, і вантаж теж були застраховані. У справі проводитимуть чимало експертиз. Серед яких і судмедекспертиза щодо причин смерті водія фури, і експертизи крові усіх учасників ДТП. Перевірятимуть, чи була цистерна в технічно справному стані, і як всі автомобілі-учасники ДТП між собою контактували. Щодо потерпілих в аварії людей – їх двоє. Травми отримала водій «Фольксвагена», яку доправили до лікарні. Загрози її життю немає, кажуть у поліції. Водій цистерни загинув в «швидкій» через кілька хвилин після скоєння ДТП.

Tanya

Recent Posts

“Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків”: куди пре мороз, дощ і снігопад…

"Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків": куди пре мороз, дощ і снігопад...…

20 хв. ago

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби Міністерство оборони…

2 години ago

“З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби”: кого ТЦК поки не чіпатиме?

"З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби": кого ТЦК…

10 години ago

Скільки коштує ігнорувати військовий обов’язок? Штрафи вже досягають божевільних меж

Скільки коштує ігнорувати військовий обов'язок? Штрафи вже досягають божевільних меж Наступ адміністративної відповідальності можливий з…

10 години ago

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками – карта областей

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками - карта…

14 години ago

В Офісі президента сподіваються на “європейське рішення” стосовно українських чоловіків за кордоном

В Офісі президента сподіваються на "європейське рішення" стосовно українських чоловіків за кордоном Радник керівника ОП…

16 години ago

This website uses cookies.