Categories: Війна

“Примусить РФ закінчити війну”: Зеленський розповів про “план перемоги” України

“Примусить РФ закінчити війну”: Зеленський розповів про “план перемоги” України

План перемоги України в більшості залежить від підтримки США та інших партнерів і матиме психологічний, політичний та військовий вплив на РФ, сказав президент.

План перемоги України презентують перед другим Самітом миру. Він повинен вплинути на Російську Федерацію, щоб ворог вивів війська і припинив війну. Про це президент України Володимир Зеленський заявив на пресконференції учасників Четвертого саміту Кримської платформи.

“Щодо плану перемоги буду послідовним – спочатку проговорюємо його з президентом Байденом”, – сказав він.

Президент зазначив, що реалізація плану значно залежить від підтримки Сполучених Штатів і інших міжнародних партнерів. Він додав, що план має на меті серйозне посилення України і вплине на Росію як психологічно, так і політично.

“Це план про серйозне посилення України, і на мою думку, буде мати і психологічний, і політичний, і різного характеру щодо озброєння вплив на рішення Росії закінчити цю війну”, – наголосив глава держави.

Зеленський підкреслив, що план обов’язково мають презентувати до другого Саміту миру. Він має “примусити Росію до дипломатичного закінчення війни”.

“Якщо партнери підтримають його – він точно полегшить Україні (можливість – Главред) примусити Росію до закінчення війни”, – додав президент.
“План перемоги” України – що відомо
Нагадаємо, у вересні президент України Володимир Зеленський планує представити Сполученим Штатам свій план перемоги у війні з Росією. Політолог і викладач КНУ імені Тараса Шевченка Петро Олещук вважає, що мета цього документу – домогтися скасування обмежень на використання американської зброї для ударів по території Росії.

Зеленський також повідомив, що план перемоги України обговорювався під час зустрічі з делегацією Конгресу США. Він підкреслив, що всі деталі плану будуть передані президенту США Джо Байдену, а також кандидатам у президенти Дональду Трампу і Камалі Гарріс.

Як повідомляв Главред, операція ЗСУ в Курській області є частиною масштабного “плану перемоги” України, який складається з п’яти ключових пунктів.

Крім цього, Зеленський зазначив, що йому невідомо про наявність будь-якого мирного плану закінчення війни в Україні з боку канцлера Німеччини Олафа Шольца.

Що передбачає “план перемоги” Зеленського читайте у матеріалі Главреду.

sviti

Recent Posts

Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен

Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Як працюватиме нова автоматизація повісток. Інформує Знай.ua. Міністерство…

3 години ago

“Шалена злива та потужний дощ хлинуть у областях прямо завтра, люта гроза йде у цей регіон”: очікується негода і холод

"Шалена злива та потужний дощ хлинуть у областях прямо завтра, люта гроза йде у цей…

5 години ago

Чи “злетить” курс долара до 2025 року: українцям дали прогноз

Чи "злетить" курс долара до 2025 року: українцям дали прогноз Зараз, по суті, єдиним джерелом…

7 години ago

“1000 гривень до пенсії”: з’ясувалося, хто з пенсіонерів зможе отримати надбавку до виплат

"1000 гривень до пенсії": з'ясувалося, хто з пенсіонерів зможе отримати надбавку до виплат Держава виплачує…

9 години ago

Готуємось до похолодання: Україну накриють серйозні заморозки – дата

Готуємось до похолодання: Україну накриють серйозні заморозки - дата Своєчасні запобіжні заходи та пильність допоможуть…

11 години ago

“Долар летить до фінальної межі, курс валют зробив щось неймовірне”: стало відомо, чого насправді чекати в обмінниках

"Долар летить до фінальної межі, курс валют зробив щось неймовірне": стало відомо, чого насправді чекати…

13 години ago

This website uses cookies.