Температура впаде до +6: у яких областях різко похолодає

Температура впаде до +6: у яких областях різко похолодає

Погода в нашій державі у вихідні буде здебільшого теплою і без опадів. Але у частині областей показники температури будуть прохолоднішими.

Погода в Україні у вихідні, 24 і 25 серпня, буде сонячною і теплою, опадів не очікується. Погодні умови будуть спокійними, практично повністю без дощів і без значних коливань температури повітря завдяки тому, що над більшою частиною Східної Європи встановилося поле високого тиску.

Таким прогнозом погоди на вихідні поділився кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич, пише meteoprog. Він зазначив, у південно-східних областях України утримається спека з максимальними денними показниками в межах +31…+36 градусів.

Проте нічні температури у низці областей будуть досить холодними. Так, у західних областях нічна температура в суботу, 24 серпня, опуститься до рівня +9 градусів, а в неділю буде +11. Також в Карпатах температура вночі в суботу становитиме +6 градусів, а в нічна температура в неділю буде +7 градусів.

Погода в Україні 24 серпня
У західних областях
У західних областях мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +9…+14 градусів, вдень +27…+32. У Карпатах вночі +6…+11 градусів, вдень +20…+25.

У північних областях
У північних областях мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10…+15 градусів, вдень +26…+31.

У центральних областях
У центральних регіонах мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +14…+19 градусів, вдень +28…+33.

На півдні України
У південній частині країни та у Криму мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +16…+21 градус, вдень +29…+34.

У східних областях
У східних областях мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16…+21 градус, вдень +30…+35.

Погода в Україні 25 серпня
У західних областях
У західних областях очікується невелика хмарність, без опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11…+16 градусів, вдень +28…+33. У Карпатах вночі +7…+12 градусів, вдень +22…+27.

У північних областях
У північних областях невелика хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +11…+16 градусів, вдень +28…+33.

У центральних областях
У центральних регіонах невелика хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16…+21 градус, вдень +31…+36.

На півдні України
У південних регіонах та Криму мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +17…+22 градуси, вдень +31…+36, на узбережжі морів +27…+32 градуси.

У східних областях
У східних областях мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +16…+21 градус, вдень +31…+36.

Арт Іра

Recent Posts

Перевіряйте поштові скриньки: Укрпошта сама без ТЦК розіслала 6 тисяч повісток

Перевіряйте поштові скриньки: Укрпошта сама без ТЦК розіслала 6 тисяч повісток Достовірність повістки можна перевірити…

3 години ago

“Холодний дощ та несамовита злива прийдуть вже скоро, хлине масштабна гроза”: де чекати на сильну негоду та холод?

"Холодний дощ та несамовита злива прийдуть вже скоро, хлине масштабна гроза": де чекати на сильну…

5 години ago

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Дуже важливо знати,…

7 години ago

“Пенсія пропаде в цих українців, пенсіонерам повідомили жорсткий факт”: є перелік для громадян, в яких будуть проблеми

"Пенсія пропаде в цих українців, пенсіонерам повідомили жорсткий факт": є перелік для громадян, в яких…

9 години ago

В Україні припинять мобілізувати деяких чоловіків: Міноборони готує указ

В Україні припинять мобілізувати деяких чоловіків: Міноборони готує указ Обмежено придатних українців до 25 років,…

11 години ago

Долар значно подорожчав: чи очікувати зростання вартості до 45 гривень

Долар значно подорожчав: чи очікувати зростання вартості до 45 гривень Курс валют в Україні завжди…

13 години ago

This website uses cookies.