Categories: Війна

Нумерологічний прогноз. Що чекає на Україну в 2024 році?

Нумерологічний прогноз. Що чекає на Україну в 2024 році?

Астролог Яна Тимощук розповіла, що цього року Україна буде під заступництвом Раху, а це означає, що на нас чекають зміни. Однак, на повне закінчення війни в 2024 році сподіватися не варто.

Астролог Яна Тимощук ексклюзивно для УНІАН розповіла, що чекає на Україну в 2024 році, згідно нумерології. За її словами, ми маємо цикл повернення в 2017 рік. Можна подивитися ті події, які відбувалися в той період, і зрозуміти, що на нас чекає в цьому році, тому що зараз йде повернення кармічних циклів.

Як розповіла Тимощук, Україна проходитиме цей рік під планетою-покровителем Раху – це демон, голова. З точки зору ведичної астрології, в Україні Раху перебуває в першому домі народу, особистості, змін, концентрації на собі.

Що відбувається в період Раху?
У людей спадає пилина з очей, вони знімають рожеві окуляри… Минулий 2023 рік був роком Юпітера, тому дуже багато було грошей і достатку як у людей, так і в нумерологічному коді країни. Люди чекали, коли ж це все станеться, тому що Юпітер – сама милостива планета.

У 2024 році все це піде на спад. Буде таке собі очікування = реальність. Люди зрозуміють, що в якихось питаннях помилялися і почнуть виходити з цього стану, перестануть котролювати ситуацію. Також люди почнуть шукати себе і свою автентичність.

У 2024 році в Україні з’являться ще більше езотериків, астрологів, екстрасенсів, тому що ця тема в Раху процвітає.

Варто відзначити, що зараз Раху в Рибах транзитом проходить по Україні, а це говорить про хаос. Тобто в цьому році в нашій країні буде відбуватися хаос, в тому числі в головах людей, вдома, на вулиці. Люди не зможуть сконцентруватися.

Які події відбуватимуться у 2024 році?
По-перше, це пауза у військових діях. Буде певне перемир’я. Тобто масованих ракетних атак не передбачається.

По-друге, будуть хакерські атаки. Війна перейде в цифру – може лягти банківська система, мобільні оператори, комп’ютерні віруси. Важливо не піти в якесь рабство, тому що будуть серйозні обмеження. Наприклад, люди не зможуть зняти певну суму грошей, а зможуть зняти те, що їм дозволять.

По-третє, є загроза владі. Можуть відбуватися вбивства, знищення влади.

По нумерології ще можу сказати, що у нас йде 4 аркан, а це “Імператор”. Все, що стосуватиметься контролю, влади, дисципліни, стабільності, безпеки… Якщо говорити про архітип країни, то людині буде хотітися це все отримати. Тому можуть бути зміни всередині країни.

Також у 2024 році будуть жінки з чоловічою енергією при владі. Це буде цікава тенденція не тільки в Україні, а й у всьому світі.

Коли закінчиться війна?
Коли Україна зайде в нумерологічний код 6, а це буде в 2026 році (аркан “Закохані”), вона отримає насолоду, партнерство, любов… Багато людей зможуть зустрітися і побачити одне одного. Вже можуть бути відкриті кордони або вільними стануть перельоти.

Арт Іра

Recent Posts

Коли зупиниться наступ РФ в Україні: астролог назвав місяць

Коли зупиниться наступ РФ в Україні: астролог назвав місяць Влад Росс також розповів, за яких…

1 годину ago

“Війна закінчиться цього дня і дуже швидко”: що зробить Україна з РФ – прогноз

"Війна закінчиться цього дня і дуже швидко": що зробить Україна з РФ - прогноз Астролог…

9 години ago

Чоловіки мають отримати “мітку” у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми

Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть…

9 години ago

“Українцям дозовлили йти на пенсію до 60 років”: хто опиниться на заслуженому відпочинку вже цього року?

"Українцям дозовлили йти на пенсію до 60 років": хто опиниться на заслуженому відпочинку вже цього…

11 години ago

Заборонено, але доведеться? Чи будуть за кордоном виписувати українцям повістки

Заборонено, але доведеться? Чи будуть за кордоном виписувати українцям повістки За законодавством, військовозобов'язані чоловіки за…

13 години ago

“Люта негода пре прямо в ці області України, прогноз приголомшив усіх”: де буде мороз у -7 градусів, гроза, дощ і снігопад?

"Люта негода пре прямо в ці області України, прогноз приголомшив усіх": де буде мороз у…

15 години ago

This website uses cookies.