Categories: Україна

Вдарить мороз -27 градусів: синоптик попередив про небезпечну погоду

Вдарить мороз -27 градусів: синоптик попередив про небезпечну погоду

На Україну насуваються дуже сильні морози. Будуть опади у вигляді снігу та крижаної крупи, подекуди хуртовини.

Погода в Україні на тиждень, з 8 по 14 січня, буде дуже морозною. Упродовж тижня стовпчик термометра подекуди опускатиметься навіть до -27 градусів.

Значне зниження температури повітря відбудеться через прихід арктичних мас. Найхолодніше буде у східних, північних і західних областях. Відносно тепліші температури будуть лише на півдні України. Про це розповів кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич, повідомляє meteoprog.

Найнижче температура буде опускатися у вівторок, 9 січня (у цей день у західних областях подекуди стовпчик термометра опускатиметься до -24…-26 градусів) і в суботу, 13 січня (тоді у західних, центральних та північних областях місцями буде -22…-27 градусів).

Погода в Україні 8 січня
У понеділок, 8 січня, в Україні будуть складні погодні умови через вплив південного циклону. Погана погода не зачепить лише північні області, Полісся та Закарпаття.

Будуть опади у вигляді снігу, крижаної крупи, у центральних і південних областях переважно дощі. Місцями буде ожеледь, хуртовина, на дорогах ожеледиця.

Вітер північно-східний, 7-12 м/с, у центральних, східних та південних областях місцями пориви, 15-20 м/с. Температура повітря вночі у західних та північних областях від -11 до -16 градусів, місцями на Чернігівщині та Сумщині до -22; вдень від -9 до -14 градусів. У центральних та східних областях упродовж доби від -8 до -13 градусів, на Харківщині до -17. У південній частині від -2 до +3 градусів, у Криму вдень до +13.

Погода в Україні 9 січня
У вівторок, 9 січня, вночі у південних та східних областях очікується сніг, місцями він буде йти разом з дощем. Вдень в Україні опадів не прогнозується. Місцями буде ожеледь, на дорогах ожеледиця.

Вітер північний, північно-східний, 7-12 м/с, вночі у південній частині та на лівобережжі місцями пориви, 15-20 м/с. Температура повітря вночі знизиться до від -15 до -20 градусів, у західних областях місцями до від -24 до -26, на півдні від -8 до -13 градусів. Вдень в Україні від -8 до -13.

Погода в Україні 10 січня


У середу, 10 січня, у східних та Сумській областях пройде невеликий сніг, на решті території країни без опадів. На дорогах ожеледиця.

Вітер західний, північно-західний, 5-10 м/с, на сході вдень окремі пориви, 15-17 м/с. Температура повітря вночі від -9 до -14 градусів, у східних та західних областях місцями від -17 до -22; вдень короткочасне підвищення температури до -2…-7, у північних областях та на Закарпатті близько 0 градусів.

Погода в Україні 11 січня
У четвер, 11 січня, вночі на півночі лівобережжя буде йти невеликий сніг, місцями буде хуртовина. Така ж погода буде вдень у більшості областей, окрім південної частини та Закарпаття. На дорогах ожеледиця.

Вітер західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви, 15-17 м/с. Температура повітря вночі від -3 до -8 градусів, у східних та західних областях місцями від -12 до -17; вдень від -4 до +1 градуса.

Погода в Україні 12 січня
У п’ятницю, 12 січня, очікується невеликий, подекуди помірний сніг. На дорогах буде ожеледиця. Вітер західний, з переходом на північний, 7-12 м/с. Температура повітря упродовж доби від -6 до -11 градусів, у Криму близько 0 градусів.

Погода в Україні 13 січня
У суботу, 13 січня, вночі у Криму, Приазов’ї та на сході, вдень також у північних областях та на Поліссі пройде невеликий сніг. У решті регіонів без опадів. На дорогах ожеледиця.

Вітер вночі північно-західний, вдень південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі знизиться до від -16 до -21 градуса, у західних, центральних та північних областях місцями до від -22 до -27 градусів. Вдень від -10 до -15, у західних та південних областях від -3 до -8 градусів.

Погода в Україні 14 січня
У неділю, 14 січня, у західних, центральних та північних областях буде сніг, місцями хуртовина. На решті території України істотних опадів не очікується. На дорогах ожеледиця.

Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень окремі пориви, 15-20 м/с. Температура повітря вночі від -8 до -13 градусів, у східній частині від -15 до -21; вдень від -3 до -8 градусів, на півдні та у Криму близько 0 градусів.

sviti

Recent Posts

Потепління з дощами: синоптик попередив про різкі зміни в погоді

Потепління з дощами: синоптик попередив про різкі зміни в погоді В Україну прийде потепління, але…

50 хв. ago

Коли зупиниться наступ РФ в Україні: астролог назвав місяць

Коли зупиниться наступ РФ в Україні: астролог назвав місяць Влад Росс також розповів, за яких…

3 години ago

“Війна закінчиться цього дня і дуже швидко”: що зробить Україна з РФ – прогноз

"Війна закінчиться цього дня і дуже швидко": що зробить Україна з РФ - прогноз Астролог…

11 години ago

Чоловіки мають отримати “мітку” у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми

Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть…

11 години ago

“Українцям дозовлили йти на пенсію до 60 років”: хто опиниться на заслуженому відпочинку вже цього року?

"Українцям дозовлили йти на пенсію до 60 років": хто опиниться на заслуженому відпочинку вже цього…

13 години ago

Заборонено, але доведеться? Чи будуть за кордоном виписувати українцям повістки

Заборонено, але доведеться? Чи будуть за кордоном виписувати українцям повістки За законодавством, військовозобов'язані чоловіки за…

15 години ago

This website uses cookies.