“Люта гроза пре в ці області України, сильний вітер накриє цілий регіон”: синоптики про погоду і дощ…

“Люта гроза пре в ці області України, сильний вітер накриє цілий регіон”: синоптики про погоду і дощ

Синоптики застерігають мешканців України щодо необдуманих вчинків. Варто прислухатися до прогнозів, адже в Україні передбачаються серйозні опади, супроводжувані сильним вітром.

Як інформує “Телеграф”, на більшу територію країни насунулись дощі і грози та прихопили з собою вітер, і, за прогнозами синоптиків, така погода протримається у понеділок та вівторок.

Як повідомляє Укргідрометцентр, тільки одне місто може похвалитись сонячною погодою.

Погода у Львові 22-23 травня

На Галичині синоптики обіцяють хмарну погоду, іноді з проясненнями. Однак, опадів протягом двох днів, 22 і 23 травня, не передбачається. Вдень повітря прогріється до +19…21 °C, а вночі охолоне до +7…11 градусів. На початку робочого тижня дутиме сильний вітер, максимальна швидкість його сягне 10 м/с.

Погода у Києві 22-23 травня

У столиці України погода з мінливої хмарності поступово зміниться на дощову. У понеділок, 22 травня, сонце іноді з’являтиметься з-за хмар і прогріватиме землю. 23 травня над містом нависнуть грозові хмари і почнуться опади. Температура повітря вдень сягатиме 21…23 градусів тепла, а вночі опуститься до +9…14 °C. У понеділок дме сильний вітер, його швидкість сягає 10 м/с. Наступного дня вітер слабшатиме до свіжих 8 м/с.

Погода у Харкові 22-23 травня

На Слобожанщині очікується стабільно мокра погода. У понеділок, 22 травня, зночі йшов дрібний дощ, який має завершитись вечером наступного дня. Опади триватимуть дві доби і вдень супроводжуватимуться грозою. Удень температура у місті підніметься до 20…23 градусів тепла. У нічний час позначки термометрів опустяться до +11…13 °C. У понеділок дме сильний вітер — 10 м/с, а у вівторок зменшиться до свіжих 8 м/с.

Погода у Донецьку 22-23 травня

На сході країни на початок тижня прогнозується дуже хмарна погода з дощем і грозою. 22 травня, з ночі почався дрібний дощ, який посилиться вдень, а ввечері слабшатиме. Така погода триватиме і протягом вівторка. 23 травня нічний дощ протримається до самого пізнього вечора. Температура повітря вдень підніметься до 21…24 °C. Уночі позначки термометрів покажуть +13…16 градусів. У понеділок-вівторок дутиме сильний вітер, 10 м/с.

Погода у Дніпрі 22-23 травня

У місті на Дніпрі також задощить. У понеділок небо заповнили грозові хмари і протягом дня буде йти дощ, але іноді сонце прогріватиме землю. 23 травня день обіцяє бути хмарним, але з проясненнями, місцями короткочасний дощ. У обидва дні дощ з грозою йтиме лише у денний час. Удень стовпчики термометрів сягнуть позначок +20…23 °C, а вночі падатимуть до 11…13 градусів тепла. Вітер у понеділок дме сильний, максимальна швидкість якого сягає 10 м/с, а у вівторок — 8 м/с.

Погода в Одесі 22-23 травня

Над Одещиною також навислі грозові і дощові хмари. Протягом двох діб, 22-23 травня, пануватимуть короткочасні невеликі дощі. Однак, сонце інколи нагадуватиме про себе і тішитиме місто своїм теплом. Повітря вдень прогріється до 21…24 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів покажуть +12…15 °C. На початку тижня очікується сильний вітер — 10 м/с.

Арт Іра

Recent Posts

Великий гріх: які продукти та предмети категорично не можна освячувати великодньої ночі

Великий гріх: які продукти та предмети категорично не можна освячувати великодньої ночі Свято світлого Христового…

1 годину ago

“Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків”: куди пре мороз, дощ і снігопад…

"Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків": куди пре мороз, дощ і снігопад...…

4 години ago

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби Міністерство оборони…

5 години ago

“З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби”: кого ТЦК поки не чіпатиме?

"З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби": кого ТЦК…

13 години ago

Скільки коштує ігнорувати військовий обов’язок? Штрафи вже досягають божевільних меж

Скільки коштує ігнорувати військовий обов'язок? Штрафи вже досягають божевільних меж Наступ адміністративної відповідальності можливий з…

13 години ago

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками – карта областей

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками - карта…

17 години ago

This website uses cookies.