Астролог Влад Росс передбачив нові біди навесні-2023

Астролог Влад Росс передбачив нові біди навесні-2023

За його словами, на українців чекають нові напасті.

Останні кілька років Україна страждає від різного роду напастей – то коронавірус, то локдаун, то повномасштабна війна. Чи чекати ще якихось бід – відповів астролог Влад Росс в інтерв’ю УНІАН.

Енергетична криза
За словами астрологічного експерта, навесні 2023 року в Україні може бути енергетична криза, тому він рекомендує запастися каністрами бензину, тому що можуть дуже піднятися ціни.

Землетрус
“І найголовніше – можуть бути несподівані ситуації, пов’язані з землетрусами. Тому що земне ядро вже зупинилося, воно не крутиться навколо земної кори. Тому можуть бути потужні землетруси то тут, то там. У зоні ризику Карпати та Одеська область. Особливо складним буде період затемнень – кінець квітня і травень”, – сказав Росс.

Застосування ядерної зброї

У травні буде аспект Юпітера і Плутона – в цей період диктатор Володимир Путін може застосувати ядерну зброю.

“Він буде розуміти, що його скоро вб’ють, або він програє війну. Тому може зважитися на удар 18 травня і плюс-мінус десять днів. Я найбільше боюся за острів Зміїний”, – налякав Росс.

Однак, за словами астролога, якщо Путін застосує ядерну зброю, він в той же день або на наступний буде убитий. Тоді не стане російського флоту, а вся їхня армія буде розбита в пух і прах.

“Як тільки він застосує ядерну зброю, Україна переможе. Ми від цього станемо тільки сильнішими. Як співала Алла Пугачова: “Нас б’ють, а ми тільки сильнішими стаємо”.

Читайте також  На Донбасі розв'язалися пекельні бої: багато вбитих і поранених

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело