Categories: Події

Частина країни “відламається”: російський експерт спрогнозував терміни розвалу РФ

Частина країни “відламається”: російський експерт спрогнозував терміни розвалу РФ

Дмитро Орєшкін провів паралель між нинішньою Росією і нацистською Німеччиною часів Адольфа Гітлера.

Рано чи пізно Україна буде зацікавлена вибудувати нормальні господарські, сировинні відносини з тими територіями, які знаходяться на північ і схід від неї, заявив російський політолог Дмитро Орєшкін.

Це може стосуватися і територій, де зараз розташована Російська Федерація, підкреслив він в інтерв’ю Главреду.

“Інше питання в тому, що це, звичайно, потребуватиме часу. Люди старшого віку пам’ятають, що після Другої світової війни здавалася немислимим взаємодія з Німеччиною. Як бачимо, покоління пройшло – ситуація налагодилася”, – заявив він.

Експерт вважає, що після поразки у війні не виключений розпад Росії на кілька нових утворень.

“У довгостроковій перспективі з тією частиною Росії, яка усвідомить поразку, її причини і відламається від решти РФ, або ж збереже колишні територіальні виділи, але ментально перейде на європейські рейки руху, цілком можна буде вибудовувати відносини за умови того, що вона дотримуватиметься взятих на себе зобов’язань”, – сказав він.

При цьому російський політолог провів паралель між нинішньою Росією і нацистською Німеччиною часів Адольфа Гітлера.

“Все це дуже схоже на те, що було в Німеччині в 1920-1930-х роках: травма геополітичної поразки у Першій світовій війні, поява лідера, який розповідає про “велику Німеччину”, йому бурхливо аплодують, але завершується усе це експансією і війною практично з усім розвиненим світом на російських полях. Німеччина цю війну програла. На жаль для Росії, путінські люди зробили висновок, що вони сильніші за всю планету. І забули, що вони перемагали Німеччину в союзі з США і Великобританією, які зараз на боці України. Тому путінська Росія зараз відіграє роль Німеччини 1930-х років – ті ж крики про згуртування, про підняття з колін, розширення історичних завоювань і іншої нісенітниці, яку із задоволенням ковтають люди”, – зазначив він.

Співрозмовник пояснив, що секрет популярності Володимира Путіна в РФ в тому, що він пропонує своїм громадянам прості рішення, зовсім як Гітлер пропонував такі ж відповіді німцям.

“Він розіграв цю ж карту з російським народом і приблизно таким же чином, як і Гітлер завів німців до ганебного глухого кута, Путін завів туди росіян”, – додав Орєшкін.

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов заявив про те, що війна РФ проти України стане початком розпаду Росії. РФ програє у розв’язаній проти України кривавій війні, наголосив він.

“Це не наша вина. Ми в цьому беремо опосередковану участь. Це вина росіян, коли вони обрали (президентом — ред.) людину з психікою фашиста. Кроки, які він (Путін — ред.) робив протягом 22 років, призвели до того, що вони зараз будуть самознищуватися. Кроки, які будуть робити надалі, будуть тільки погіршувати їх ситуацію”, — упевнений секретар РНБО.

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив про те, що Росія не готова до застосування тактичної ядерної зброї.

“Ядерна зброя в будь-якій країні світу – це засіб стримування. Це, в принципі, не зброя, а інструмент, повторюся, стратегічного стримування. Чи можуть вони теоретично використовувати ядерну зброю? Теоретично – можуть, це тільки прискорить розпад РФ і вони це прекрасно знають і розуміють. Вони не такі вже дурні всі, як би нам хотілося”, — сказав керівник української розвідки.

Дивіться відео ТСН – розпад путінської Росії вже почався, вся Чечня підтримує Україну – Закаєв

sviti

Recent Posts

Такі підуть до армії: у Генштабі розповіли, на кого з обмежено придатних розраховують

Такі підуть до армії: у Генштабі розповіли, на кого з обмежено придатних розраховують Статус давали…

7 години ago

На всіх українців із 17 липня очікує велика зміна: що запроваджують

На всіх українців із 17 липня очікує велика зміна: що запроваджують В Україні із 17…

9 години ago

Не 2024-ий: переможець “Битви екстрасенсів” назвав рік закінчення війни

Не 2024-ий: переможець "Битви екстрасенсів" назвав рік закінчення війни Український екстрасенс і ясновидець Валерій Шатилович…

11 години ago

“Несамовитий холод пре в ці області, прогнозом стривожені навіть синоптики”: де буде мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?

"Несамовитий холод пре в ці області, прогнозом стривожені навіть синоптики": де буде мороз у -10…

13 години ago

Кому не треба йти до ТЦК за новим законом про мобілізацію

Кому не треба йти до ТЦК за новим законом про мобілізацію Кому не треба йти…

15 години ago

Всесвітній скандал! Вже навиступалися! Україну хочуть дискваліфікувати з Євробачення. Причина вас шокує – деталі…

Всесвітній скандал! Вже навиступалися! Україну хочуть дискваліфікувати з Євробачення. Причина вас шокує – деталі... Пoляки…

17 години ago

This website uses cookies.