Categories: Війна

Передбачення Нострадамуса на 2023 рік: що чекає на Україну та як закінчиться велика війна

Передбачення Нострадамуса на 2023 рік: що чекає на Україну та як закінчиться велика війна

Нострадамус дав сім пророцтв на 2023 рік – докладніше про них у матеріалі УНІАН.

Згідно з прогнозами Нострадамуса, на людство чекає важкий рік. У 2023-му можуть статися кліматичні та соціально-політичні потрясіння – велика війна, глобальне потепління, економічна катастрофа, канібали і “небесний вогонь”, що може знаменувати кінець світу. Через що доведеться пройти та що чекає на Україну в 2023-му згідно цих пророцтв – у матеріалі УНІАН.

Мішель де Нотрдам або Нострдам – жив у Франції в XVI столітті. Спочатку займався лікарською справою, хоча і не мав медичної освіти, а у 44 роки відкрив у собі дар провидця. Його передбачення містяться в так званих катренах – чотиривіршах, де зашифровано все, що очікує людство аж до 3797 року. Всього французький провидець залишив 942 катрена. Цікаво, що в них немає дат, але астрологи протягом багатьох років зіставляють різні події в світі і катрени віщуна – це дозволяє досить точно визначати час, про який пише Нострадамус в своїх чотиривіршах. У той же час сам стиль написання пророцтв настільки заплутаний, що один і той же чотиривірш можна інтерпретувати під абсолютно різні події.

Стверджується, що 70% передбачень Нострадамуса збулися з неймовірною точністю. Серед них – смерть короля Генріха II, Французька революція, прихід до влади Адольфа Гітлера, теракти 11 вересня, пандемія Covid. Ось що чекає на нас у 2023 році згідно з пророцтвами французького провісника.

Передбачення Нострадамуса №1 – гість із космосу та нездійсненна місія на Марс

Нострадамус пророкує, що з місією на Марс доведеться почекати. Плани Ілона Маска, який збирається до 2029 року приземлитися на Червоній планеті, будуть зруйновані в 2023 році.

Можливо, це станеться з вини зіткнення Землі з якимось космічним об’єктом. У катренах Нострадамуса згадується падіння “небесного вогню”, яке порушить баланс Землі й навіть може поміняти її орбіту. Можливо, мова йде про астероїд або метеорит. Як наслідок, на планеті почнуть відбуватися масштабні стихійні лиха – землетруси на дні океану призведуть до гігантських цунамі. Англія і південне узбережжя Америки підуть під воду. “Сорок років не побачиш веселки. І 40 років його будуть бачити її кожен день. Суша стане ще сухішою. І тоді будуть великі повені”, – йдеться в катрені ясновидця.

Передбачення Нострадамуса №2 – глобальне потепління

Згідно з передбаченнями Нострадамуса, в 2023-му буде відбуватися подальше підвищення температури і рівня Світового океану, які можуть стати причиною інших катастроф: “Як сонце, голова буде шукати сяюче море: жива риба Чорного моря майже звариться. Коли Родос і Генуя будуть напівголодними, місцеві жителі стануть розрізати один одного”.

Передбачення Нострадамуса №3 – гроші як папір

Світ вже зараз перебуває у стані економічної кризи через наслідки пандемії COVID-19 і російської агресії. Надалі гроші знеціняться ще більше. Нострадамус пише, що в 2023 гроші нічого не коштуватимуть, і люди будуть палити багаття банкнотами. Світ повністю перейде на онлайн-платежі, відмовившись від готівки.

Економічна криза може стати причиною чвар через стрімке зростання цін на продукти харчування в 2023 році – почнуться масові заворушення. Ось що пише Нострадамус: “Рано чи пізно ви побачите великі зміни, страшні жахи і помсту”. На думку експертів, це натяки на можливий бунт бідних проти багатих.

Передбачення Нострадамуса №4 – вони, роботи

Можливо, ми й підлаштувалися б жити без готівки, але тут наспіло ще одне пророцтво. Нострадамус попереджає – у 2023 році можливі проблеми зі штучним інтелектом. Одна зі створених моделей набуде самосвідомості й візьме під контроль всі комп’ютерні системи. У світі, де панує інтернет, цей збій призведе до краху й руйнування звичного способу життя.

Передбачення Нострадамуса №5 – голод і канібали на планеті

Масштабні стихійні лиха, глобальне потепління, криза в економіці призведуть до нестачі продуктів і питної води на планеті. Це змусить людей піти на пошуки кращих місць, але лише збільшить дефіцит їжі та питної води. Люди почнуть вживати відчайдушних заходів, аби вижити, в тому числі вдаючись до канібалізму. Нострадамус описує це так: “Так високо підніметься бушель пшениці, що людина буде їсти свого ближнього”.

Передбачення Нострадамуса №6 – Антихрист у церкві

Церква не зможе зупинити цей процес. У християнському світі відбудеться скандальне потрясіння. Згідно з прогнозом Нострадамуса, папа Франциск стане останнім істинним Папою, а понтифік, який займе його місце, виявиться Антихристом: “В останньому гонінні на Святу Римську Церкву буде Петро Римлянин, який буде пасти своє стадо серед багатьох скорбот, після чого семигорне місто буде зруйноване і страшний Суддя буде судити народи”.

Передбачення Нострадамуса № 7 – Україна, велика війна і новий світовий порядок

Нострадамус пророкує, що війна в Україні може призвести до більшого конфлікту в 2023-му – Третьої світової. “Велика війна”, – називає її ясновидець. “Сім місяців велика війна, люди загинуть через зло. Руан, Евре не повинні впасти перед Королем”, – ці слова Нострадамуса трактують як посилання на війну Росії проти України з переходом у Третю світову. Але є також і припущення, що слова ясновидця можуть відноситися до конфлікту між Китаєм і Тайванем, який загрожує втягнути США в ядерну війну.

Далі Нострадамус натякає на “небесний вогонь на королівській будівлі”. Кажуть, що це пророцтво більш зловісне, ніж підпал “резиденції” на Червоній площі. У Біблії, коли мова йде про Судний день або “кінець часів”, вогонь – це завжди кінець світу. Це може означати, що велика війна закінчиться крахом старої системи влади, а з попелу цивілізації виникне новий світовий порядок – так настане кінець часів, які ми знаємо, й почнеться нова ера.

Вірити чи ні прогнозам Нострадамуса – спірне питання. Як ми вже говорили, 70% пророцтв ясновидця збуваються. Але є ще й інші 30%. Справа в тому, хто і як читає пророцтва ясновиця, а сам їх сенс полягає в тому, щоб мати можливість після події стверджувати, що все це було передбачено. Тобто, передбачення завжди діє тільки заднім числом – ось це і слід пам’ятати. І, звичайно, те, що в наших силах все змінити.

Арт Іра

Recent Posts

Коли зупиниться наступ РФ в Україні: астролог назвав місяць

Коли зупиниться наступ РФ в Україні: астролог назвав місяць Влад Росс також розповів, за яких…

1 годину ago

“Війна закінчиться цього дня і дуже швидко”: що зробить Україна з РФ – прогноз

"Війна закінчиться цього дня і дуже швидко": що зробить Україна з РФ - прогноз Астролог…

9 години ago

Чоловіки мають отримати “мітку” у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми

Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть…

9 години ago

“Українцям дозовлили йти на пенсію до 60 років”: хто опиниться на заслуженому відпочинку вже цього року?

"Українцям дозовлили йти на пенсію до 60 років": хто опиниться на заслуженому відпочинку вже цього…

11 години ago

Заборонено, але доведеться? Чи будуть за кордоном виписувати українцям повістки

Заборонено, але доведеться? Чи будуть за кордоном виписувати українцям повістки За законодавством, військовозобов'язані чоловіки за…

13 години ago

“Люта негода пре прямо в ці області України, прогноз приголомшив усіх”: де буде мороз у -7 градусів, гроза, дощ і снігопад?

"Люта негода пре прямо в ці області України, прогноз приголомшив усіх": де буде мороз у…

16 години ago

This website uses cookies.