Categories: Війна

Піонтковський розповів, чим закінчиться для Путіна мобілізація в РФ: буде та саме, що в 1917 році

Піонтковський розповів, чим закінчиться для Путіна мобілізація в РФ: буде та саме, що в 1917 році

Російська еліта думає, як зберегти владу та свої маєтки, вважає публіцист.

Російський публіцист Андрій Піонтковський розповів, що мобілізація в Росії погано закінчиться для Путіна. Мобілізовані, яким вдасться вижити на війні можуть підняти збройне повстання, як це було в царській Росії.

Про це він сказав в інтерв’ю журналістці Олесі Бацман.

“Путін одним розчерком пера створив протестну масу із 25 мільйонів революціонерів. Коли ті “мобіки”, які дивом виживуть та повернуться з цієї війни та ще зі своїми автоматами – це буде те саме, що в 1917 році. Тоді цар відправив 17 мільйонів мобілізованих селян і вони повернулись з цими гвинтівками до Петрограду і таке зробили, що ми всі 105 років і досі відчуваємо. Уявляєте, що влаштують ці “мобіки”, які повернуться з програної війни. Путін знищує власний режим, Росію. Кожен день відбуваються облави на безпритульних, їх вже зачистили та мобілізували. Військові експерти кажуть, що такі військові не посилять російську армію, а навпаки – зроблять ще гірше. Бо ці люди злі, що з ними так вчинили, потім їх привезуть на фронт та поповнять підрозділи, які воюють”, – вважає російський публіцист.

Андрій Піонтковський вважає, що зараз триває перша фаза громадянської війни в РФ. Кремлівські можновладці почали шукати винних у програші на війні.

“Зараз йде перша стадія громадянської війни в РФ. Ми бачимо, що відбувається. Такі, як Кадиров та Пригожин, вимагають розстріляти міністра оборони РФ та керівника генштабу РФ. Путін це все дозволяє та підвищує Кадирова. Йде боротьба між елітними угрупуваннями. У РФ немає “партії миру і партії війни”. Є партії негідників та військових злочинців, які зараз боряться за те, кого звинуватити в поразці. Вони ненавидять Україну і з радістю її б знищили. Але в них є важливіша проблема – як зберегти владу та власність у країні, яка програє. Для цього потрібно знайти винуватця”, – сказав публіцист.

Мобілізація в Росії: що відомо
Російський диктатор Володимир Путін після незаконної спроби анексії українських територій оголосив про “часткову” мобілізацію в РФ. За різними даними, в Росії планують мобілізувати від 300 тисяч до 1 мільйона осіб.

Російські мобілізовані нарікають на погане спорядження та стару зброю. Також в окупаційної армії є проблеми через міжетнічні конфлікти. Як стало відомо, у селищі Солоти Бєлгородської області 15 жовтня троє військових влаштували стрілянину на полігоні. Це сталось через те, що командир окупантів назвав Аллаха боягузом.

Видання Guardian повідомило, що серед мобілізованих в Росії вже є перші загиблі. Окупантів ліквідували або на фронті, а деякі навіть не доїхали на війну.

Також у Росії почали масовіше підпалювати військові комісаріати.

sviti

Recent Posts

Потепління з дощами: синоптик попередив про різкі зміни в погоді

Потепління з дощами: синоптик попередив про різкі зміни в погоді В Україну прийде потепління, але…

4 хв. ago

Коли зупиниться наступ РФ в Україні: астролог назвав місяць

Коли зупиниться наступ РФ в Україні: астролог назвав місяць Влад Росс також розповів, за яких…

2 години ago

“Війна закінчиться цього дня і дуже швидко”: що зробить Україна з РФ – прогноз

"Війна закінчиться цього дня і дуже швидко": що зробить Україна з РФ - прогноз Астролог…

10 години ago

Чоловіки мають отримати “мітку” у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми

Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть…

10 години ago

“Українцям дозовлили йти на пенсію до 60 років”: хто опиниться на заслуженому відпочинку вже цього року?

"Українцям дозовлили йти на пенсію до 60 років": хто опиниться на заслуженому відпочинку вже цього…

12 години ago

Заборонено, але доведеться? Чи будуть за кордоном виписувати українцям повістки

Заборонено, але доведеться? Чи будуть за кордоном виписувати українцям повістки За законодавством, військовозобов'язані чоловіки за…

14 години ago

This website uses cookies.