Зеленський зробив важливу заяву: “Путін уже програв…”

Президент України розповів про те, як кремлівський диктатор зганьбився на весь світ, напавши на Україну та зруйнувавши свою власну країну

Рішення літнього російського президента Путіна про вторгнення до мирної України принесло йому суцільні “мінуси”: Росія разом із її громадянами перетворилася на ізгоя. Потужні санкції добивають і так діряву російську економіку.

Армія РФ вперше з часів Другої світової війни зазнає історичних втрат. У російські глибинки замість водопроводу та газу надсилають повістки та похоронки… Ось така сучасна путінська Росія. А тут ще й мобілізацію оголосили.

За словами президента України Володимира Зеленського, російський президент Путін уже програв цю війну. Причому не Україні, а всьому світу.

Як повідомляє УНІАН, про це глава Української держави заявив в інтерв’ю виданню Bild.

“Є ще держави у світі, які не зрозуміли, що Путін вже програв цю війну. Історично він програв. І не Україні. Зараз він програв уже своїй державі, він програв усьому світу. Він програв демократії. Тобто загалом війна його програла”, – сказав Зеленський.

Президент України також зазначив, що ніхто й ніколи не вибачить Путіну цієї війни.

“Йому ніхто нічого не простить… Дітям цих військових, онукам цих військових – їм ніхто нічого не простить. Їм доведеться змінити цей курс. Їм доведеться не просто вибачатися. Хтось сидітиме, хтось бігтиме, когось десь знайдуть, а комусь доведеться перепрошувати. І не на рівних ногах”, – зазначив глава держави.

Раніше канцлер Німеччини Олаф Шольц також заявляв, що російський бункерний президент Путін остаточно програв війну в Україні.

“Росія не може виграти цю війну. Виявляється, він (Путін – ред.) із самого початку абсолютно неправильно оцінив ситуацію – і недооцінив як дух опору українців, так і нашу рішучість та єдність, – заявив Шольц під час виступу під час Генасамблеї ООН у Нью-Йорк.

Читайте також  Зеленський потрапив у ДТП: президент під наглядом лікаря

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело