Астролог спрогнозувала переломний момент у війні в Україні: “Потрібно зібрати всю свою волю в кулак”

З’єднання планет у серпні несе як великі можливості, так і великі руйнації.

Багато астрологів, езотериків, тарологів та екстрасенсів зазначають, що серпень 2022 року — це переломний місяць у війні України та росії. З такою теорією погоджується також і астролог Ксенія Базиленко.

У коментарі для УНН вона зазначила, що в серпні в небі складеться дуже рідкісне поєднання планет — Марса та Урана, а також північного вузла, що суттєво вплине на обстановку в усьому світі. Попри те, що подібне поєднання несе в собі великі руйнування для всього світу, особливо в політичному та економічному напрямах, вони дуже необхідні для еволюції та подальшого розвитку світу.

“Марс — це дії та вчинки, північний вузол — це мета нашого розвитку, Уран — планета великих раптових змін, адже він реформатор” — розповіла Базиленко.

На Україну це поєднання планет також вплине. Можливі загострення бойових дій, а також загрози ракетних ударів, особливо у першій половині місяця. Тому астролог радить кожному зібрати всю свою волю в кулак і не піддаватися на провокації, щоб гідно пережити цей період.

“Кожному з нас слід вибрати правильну стратегію поведінки. Наші імпульсивність, спалахи гніву, агресія зараз будуть дуже небезпечні і можуть призвести до тяжких особистих наслідків”, — додала експерт.

Читайте також  "Тотальна гроза накриє ці області України, снігопад хлине в одному із регіонів": синоптики про небезпечну погоду...

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело