“Переможця у війні не буде”: Ердоган наполягає на зустрічі Путіна із Зеленським

“Переможця у війні не буде”: Ердоган наполягає на зустрічі Путіна із Зеленським

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, якого кремлівський диктатор захотів бачити посередником у “мирних” переговорах, запропонував Путіну провести зустріч з українським президентом Володимиром Зеленським у Туреччині.

Як повідомляє “Обозреватель”, про це турецький лідер сказав представникам ЗМІ після повернення з російського Сочі, де 5 серпня зустрічався з російським президентом.

Він заявив про те, що його попередні контакти з кремлівським диктатором нібито знайшли позитивне відображення на Кавказі, Сирії та Україні. Прикладом цього він назвав ініціативу щодо експорту зерна з України Чорним морем. Ердоган захотів “реалізувати план здоровим чином і трансформувати позитивну атмосферу на конкретні кроки до повернення до переговорів у Стамбулі”.

У заяві турецьким ЗМІ Ердоган також зазначив, що представникам України потрібно сісти за стіл переговорів з агресором, оскільки переможця війні, яку у лютому цинічно розв’язала РФ, на його думку, не буде.

Він запропонував російському президенту Путіну провести зустріч із Зеленським на території Туреччини.

“Я благаю бога, щоб наші зустрічі в Сочі були корисними для нашого регіону, особливо для Туреччини та Росії”, – сказав він.

Читайте також  "Він не зможе вас забути": топ-7 секретів, як стати жінкою мрії

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело