Сильні молитви за українських бійців та мир в Україні

Сильні молитви за українських бійців та мир в Україні

Практично кожен українець робить все, що від нього залежить, щоб наблизити перемогу нашої країни над рашистами. На війні всі способи хороші – зокрема і молитви, які оберігають наших бійців під час важких боїв.

Молитва за мир в Україні
Боже Святий, Отче Вседержитель, син Єдинородний і Душі Святий, що все в твоїй владі тримаєш і про все дбаєш Премудрим твоїм промислом, молимося Тобі про Бога бережену державу нашу Україну, боголюбний народ, владу і військо її, даруй їм, Господи, невід’ємний мир, поклади їм на серце добре про Церкву твою і про всіх людей Твоїх, щоб і ми в тиші і чистоті проводили життя наше у всякому благочесті і чеснотах.

Позбав, Господи, держава наша від голоду, мору, землетрусу, потопу, вогню, меча, навали іноплемінних і розбрату. Родини в мирі і любові збережи, дітей виховай, молодь навчи, старість підтримай, подорожуючим сподорожуй, жебраків захисти, нездорових зціли, тих, хто за гратами, згадай, розпорошених збери, спокушених наверни і з’єднай зі Святою Твоєю соборною і апостольською Церквою.

Бо Твоє є Царство і сила і слава Отця і Сина і Святого Духа нині і у будь-який час і на віки віків. Амінь.

Молитва від війни в Україні
Господи Боже наш, сильний і міцний в битві, тебе на допомогу, негідні, закликаємо і смиренно молимо: простягни милостиво руку Твою і покрий країну нашу від війни, лихоліття і страждань.

Не на лук свій уповаємо, і не зброя наша врятує нас, але про твою всемогутню допомогу благаємо: збережи Вітчизну нашу в світі, пом’якши милістю твоєю серця ворогів зачерствілі, злі наміри їх відверни, молимося Тобі, великодержавний царю, вислухай нас і помилуй.

Поглянь з небес, Владико, і не дай ворогам нашим меч свій підняти, і лук свій натягнути, щоб вразити нас – негідних рабів твоїх, що правовірно славлять Тебе.

Незабаром зміни скорботу нашу на радість, а біду на твердий мир. Не допусти страждань матерів і сліз дитячих, а їх молитви за нас грішних і непотрібних прийми як кадило пахуче перед Престолом величі Твоєї, підносячи Україні нашій мир і спокій.

Сердечно молимося Тобі, Благодійник милостивий, вислухай нас і помилуй. Амінь.

Сильна молитва за воїнів, що йдуть на війну
Владика Господи, Боже батьків наших, тебе просимо і тебе смиренно і з розчуленням молимо: призри милостиво на молитву нас, негідних рабів Твоїх, і як колись сам благоволив ти виступити з угодником твоїм Мойсеєм, виводячи людей Своїх, Ізраїльтян, з Єгипту на землю обітовану, так і нині Сам з рабом твоїм (ім’я головнокомандувача) і воїнами цими, і Сам будь їм помічником і заступником, і збережи їх і вдень, і вночі невразливими і неушкодженими від усякої злої напасті і хвороби, голоду, потоплення і від усякого страху. І як колись Ісуса Навина на Амалика і на царства Ханаанські, які воювали з ним, хрестовидним рухом рук Мойсеєвих підтримав, щоб подолати їх, і тим самим Зіву, і Зеваха та Цалмунну, і всіх князів їх погубив; або як ти допоміг Гедеону з трьома стами вибраних мужів перемогти багато мадамське ярмо, так і цим вірним рабам Твоїм міць, силу і мужнє серце, допомогу і заступництво дарі. І як явищем Хреста на небі першому з християнських царів Костянтину сприяв єси в перемозі над противними тобі супостатами, так і цим хрестоіменним рабам Твоїм перемогу, і силу, і подолання над усіма ворогами і безбожними поганцями милостиво подай і з усіх боків ополченням ангелів твоїх захисти їх, і озброй їх силою і захистом Чесного і Животворящого Хреста в ім’я Тебе, Бога Отця, і коханого і Єдинородного Сина Твого, Господа нашого Ісуса Христа, і Всесвятого і Животворящого Твого Духа, нині, і повсякчас, і на віки віків.

sviti

Recent Posts

Великий гріх: які продукти та предмети категорично не можна освячувати великодньої ночі

Великий гріх: які продукти та предмети категорично не можна освячувати великодньої ночі Свято світлого Христового…

2 години ago

“Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків”: куди пре мороз, дощ і снігопад…

"Сильне похолодання суне в області України, прогноз приголомшив синоптиків": куди пре мороз, дощ і снігопад...…

4 години ago

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби

Туберкульоз, ВІЛ і легка розумова відсталість: в Україні розширили перелік придатних до служби Міністерство оборони…

6 години ago

“З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби”: кого ТЦК поки не чіпатиме?

"З 18 травня в ухилянтів не залишиться шансів сховатися, мобілізація застосує радикальні засоби": кого ТЦК…

13 години ago

Скільки коштує ігнорувати військовий обов’язок? Штрафи вже досягають божевільних меж

Скільки коштує ігнорувати військовий обов'язок? Штрафи вже досягають божевільних меж Наступ адміністративної відповідальності можливий з…

14 години ago

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками – карта областей

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками - карта…

18 години ago

This website uses cookies.