Перемога близька: астролог назвав час докорінного перелому війни в Україні

Перемога близька: астролог назвав час докорінного перелому війни в Україні

Переломний момент у повномасштабній російсько-українській війні настане у липні, а його результати підуть на користь Україні. Водночас у червні продовжаться запеклі бої ЗСУ проти російських окупантів.

Про це розповів в етері Апостроф TV відомий астролог Влад Росс.

За його словами, у червні ще спостерігається складна ситуація на фронті, оскільки постачання зброї від країн Заходу зараз на рівні 10% від кількості, яка потрібна ЗСУ для досягнення паритету із країною-терористом РФ.

“Так, звичайно ж, хочеться перемоги, хочеться перелому війни, який може наступити не у червні, а у липні. Але Захід мало що робить для цього. Насправді дуже мало. Замість того, щоб поставити 50-100% ленд-лізу тих озброєнь, які вони повинні поставити, у червні максимум надійшло 10%. Звісно, з такими ситуаціями дуже складно”, – пояснив астролог.

Однак у другій половині липня – на початку серпня білий Місяць – янгол-охоронець України – у натальній карті зійдеться з українським народом, через що і станеться переломний момент у повномасштабній війні на користь України.

“Але білий Місяць – янгол-охоронець України, я б сказав, планета, яка пов’язана з семирічним циклом – є якесь божественне провидіння – зійдеться з народом України в натальній карті у другій половині липня – у серпні. І буде перелом у бік нашої країни. Мій прогноз такий: червень гарячий, жорсткий, завзятий, який чинить опір, але перемога близька”, – спрогнозував Влад Росс.

Разом з цим астролог переконаний, що повномасштабна війна не закінчиться раніше за ретроградність Марса, що відбудеться у листопаді цього року.

“І вже у другій половині липня – у серпні, особливо якщо трапиться в Росії дефолт, усім стане зрозуміло, хто зрештою наблизить свою перемогу до осені цього року. Але я думаю, що війна раніше за ретроградність Марса – це листопад – не закінчиться. На жаль, так. Чекатимемо осені”, – резюмував Росс.

Читайте також  Ризик ядерного вибуху: відомий астролог назвав найнебезпечніший день квітня

 

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело