Categories: Події

Астрологиня про Сергія Шойгу: наближається час розплати

Зараз тільки ледачий не пише про гороскоп Володимира Путіна – ця тема хвилює цікавить і хвилює багатьох.

А ось на його праву руку – міністра оборони Сергія Шойгу – звертають у рази менше уваги, хоча від нього теж багато в чому залежить те, як розвиватимуться події далі. Про гороскоп Шойгу, який то з’являється, то зникає з центру уваги ЗМІ, розповідає астропсихологиня Валентина Вітрок.
“На що не гляне, те і в’яне”

Сергій Шойгу народився о 19 годині 39 хвилин 21 травня 1955 року в місті Чадан, що перебиває в Туві. Він є так званим “гекатником”, оскільки народився в дні Гекати, коли на небі немає Місяця. У такий час часто народжуються люди з “чорним оком” та магічними здібностями, про які кажуть: “На що гляне, те й в’яне”. Можливо, саме через ці його особистісні особливості пішла чутка про “сибірські шамани”, які енергетично підживлюють і оберігають Путіна.

Кар’єрний зліт, успіх, авіаційна катастрофа та в’язниця

Асцендент — астрологічний знак, що сходить на сході в момент народження людини — Шойгу перебуває в 20-му градусі Скорпіона, майже як у його шефа, Путіна, і обіцяє йому як швидкий кар’єрний зліт і успіх, що мало місце, коли він з міністра надзвичайних ситуацій перетворився на міністра оборони, так і на небезпеку загибелі в авіаційній катастрофі. Картину підсилює Сатурн, який перебуває поряд з асцендентом, розташований у 12-му будинку його гороскопа, а це часто дає вказівку на те, що протягом життя людина побуває у казенному будинку – простіше, у в’язниці. Путіна і Шойгу ріднить і розташування в їхніх гороскопах Плутона: в обох вони перебувають у домі війни у знаку Лева, тільки у першого у 20-му градусі, а у другого – у 25-му, що говорить про військові дії на території інших країн.

Градус підлості та зради

Має значення і той факт, що ця планета — Сатурн називають “планетою обмежень” — розташована в 17-му градусі Скорпіона, який є також градусом екзальтації умоглядної і водночас демонічної планети — Чорного Місяця. Тебоїчний календар характеризує його як градус підлості та зради, який втягує у себе весь бруд нашого світу. А те, що Чорний Місяць перебуває в першому будинку гороскопа Шойгу, характеризує його як підлу і безпринципну людину, здатну на будь-яку підлість, якщо вона буде їй потрібна чи вигідна. Те, що вона розташувалася в 9-му градусі Стрільця — там, де в гороскопі Путіна перебуває Марс, свідчить про те, що ця кривава парочка вже не вперше починає війни в різних кутах земної кулі. 9-й градус Стрільця також вказує на службізм та небезпеку смерті від вогню.
Квітень 2022 року – час розплати

Не менш важливим є і розташування в гороскопі Шойгу Північного та Південного місячних вузлів – Раху та Кету. На Південному місячному вузлі на 27-му градусі Близнят у ньому перебувають Марс і Меркурій, які водночас розташувалися у восьмому будинку – будинку смерті та екстремальних ситуацій. Як правило, така небесна конфігурація свідчить про те, що у своєму минулому житті людина займалася магією та окультними науками, тому в нинішній вона автоматично використовує їхню силу через енергії Марса – планети війни. Квітень нинішнього року – дуже непростий час для пана Шойгу: транзит Чорного Місяця на зв’язці Південного вузла, його сходження на асцендент, а також Марс і Меркурій у будинку екстриму та смерті говорять про те, що людина нехтує таким поняттями, як карма, у той час, як саме зараз на нього чекають обмеження, крах і розплата за скоєне.

“Облико морале”

Моральний образ російського міністра оборони, якщо судити з його гороскопу, не дозволяє говорити про нього як про чесну та порядну людину. Плутон у його гороскопі в напружених аспектах до з’єднання Місяць-Сонце говорить про властивий йому деспотизм, набутий ще в дитинстві – від тиску та контролю суворих і не схильних виявляти почуття щодо своєї дитини батьків – насамперед матері. Уран в окультному — 25-му — градусі Рака дозволяє Шойгу не просто — подібно до удава, який “спілкується з кроликом” — впливати на людей, які його оточують, але і на їхні думки — тобто, він зовсім не недалекого розуму і простакуватий, яким здається на перший погляд. У ставленні до жінок неодноразово був викритий у подружній невірності, але не може відмовитися від зрад, оскільки енергетично підживлюється від представниць прекрасної статі. Втім, вони відповідають йому взаємністю – Сонце і Місяць, що перебувають у знаку Тельця, говорять про його сексуальну чуттєвість.
Дві вказівки на трибунал у Гаазі

На те, що Шойгу доведеться відповідати за скоєні йому військові злочини, вказують два моменти у його гороскопі.

По-перше, його медіум мети – так називають точку перетину екліптики з небесним меридіаном – розташований в 9-му градусі Діви, що свідчить не лише про забобони та потяги до таємного, але й про нещастя наприкінці життя.

По-друге, натальний Місяць Шойгу розташований в точному поєднанні з сатанинською зіркою Алголь із сузір’я Персея, що є “головою Медузи Горгони”, яку цей античний герой тримає в руках. Вона пов’язана з Сатурном, Нептуном, Плутоном і Чорним Місяцем, а її назва в перекладі з арабської означає “диявол”. З’єднання зірки Алголь з натальним Місяцем говорить про те, що людина довго може здобувати перемоги, зокрема й військові, але перед вирішальною битвою обов’язково зазнає поразки. Також може свідчити про приховані захворювання, складнощі щодо закону та неминучий суд – схоже, у Гаазі на пана Шойгу вже зачекалися.

Арт Іра

Recent Posts

Такі підуть до армії: у Генштабі розповіли, на кого з обмежено придатних розраховують

Такі підуть до армії: у Генштабі розповіли, на кого з обмежено придатних розраховують Статус давали…

5 години ago

На всіх українців із 17 липня очікує велика зміна: що запроваджують

На всіх українців із 17 липня очікує велика зміна: що запроваджують В Україні із 17…

7 години ago

Не 2024-ий: переможець “Битви екстрасенсів” назвав рік закінчення війни

Не 2024-ий: переможець "Битви екстрасенсів" назвав рік закінчення війни Український екстрасенс і ясновидець Валерій Шатилович…

9 години ago

“Несамовитий холод пре в ці області, прогнозом стривожені навіть синоптики”: де буде мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?

"Несамовитий холод пре в ці області, прогнозом стривожені навіть синоптики": де буде мороз у -10…

11 години ago

Кому не треба йти до ТЦК за новим законом про мобілізацію

Кому не треба йти до ТЦК за новим законом про мобілізацію Кому не треба йти…

13 години ago

Всесвітній скандал! Вже навиступалися! Україну хочуть дискваліфікувати з Євробачення. Причина вас шокує – деталі…

Всесвітній скандал! Вже навиступалися! Україну хочуть дискваліфікувати з Євробачення. Причина вас шокує – деталі... Пoляки…

15 години ago

This website uses cookies.