У Харкові 6-річний хлопчик потрапив до реанімації через падіння воріт на шкільному стадіоні

У Харкові 6-річний хлопчик потрапив до реанімації через падіння воріт на шкільному стадіоні

У Харкові 6-річний хлопчик сильно травмувався на шкільному спортивному стадіоні. Дитину госпіталізували до міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, і зараз потерпілий в реанімації у важкому стані.

Про це 14 вересня передали в прес-службі поліції Харківської області.

Інцидент стався сьогодні вдень на стадіоні на території приватної школи по вулиці Академіка Павлова в Московському районі міста.

Правоохоронцям надійшло повідомлення від медиків, що хлопчика виявили на землі без свідомості. Поруч з ним лежали металеві футбольні ворота.

Ймовірно, конструкція впала на дитину і завдала серйозних травм.

На опублікованому фото видно, що металеві ворота досить масивні, вони стоять вже зрушені з місця, біля конструкції на землі також залишився рожевий скейт.

На місці НП працювала слідчо-оперативна група, всі деталі та обставини події з’ясовуються.

За фактом травмування школяра було відкрито кримінальне провадження, відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) КК.

У поліції нагадали, що санкція даної статті передбачає покарання до 5 років тюремного ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Читайте також  В будівлі Міністерства фінансів у Києві сталась пожежа: перші подробиці та кадри

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело