Чоловік змушував мене працювати повією на об’їзній. Матір з Вінничини звинуватила ексчоловіка в сутенерстві

За ніч обслуговувала до шести клієнтів», — зізнається вона й просить його посадити.

36-річна Ірина Начальна з села Рогізка Чечельницького району досі з острахом згадує, як вона з двома дітьми ховалась від колишнього співмешканця у стороннього чоловіка, бо той бив і вимагав займатись проституцією. Жінка із 46-річним Сергієм Хитруком прожили разом понад 10 років. У них народилося двоє спільних синів. Сам Сергій вважає, що родину зруйнувала не його агресія, а її легковажність. Мовляв, під час спільного життя з Іриною йому доводилось сидіти з дітьми, поки вона заробляла власним тілом… на трасі! Щоправда, до цих пір жінка так і не написала заяву до правоохоронних органів. З ким тепер залишаться діти і чого вимагають обидві сторони – ми намагались з’ясувати.

– Багато помилок у цьому життя я наробила, за це буду відповідати перед Богом. Я з Мелітополя Запорізької області, там проживають матір та сестра, яка взяла на виховання четверо старших моїх дітей від попередніх стосунків. Сергій із Барського району. Разом ми вже 14 років, придбали хату у Рогізці.

Народилось двоє спільних дітей — Михайло та Богдан. Але сімейне життя дало тріщину — чоловік став приводити в хату компанії друзів. Почав піднімати руку, давати малюкам снодійне. А тоді змусив йти заробляти на трасу. Й мені нічого не залишалось, як коритись, адже боялась за своє життя та дітей, — шокувала своїм зізнанням Ірина Начальна. — Треба було годувати родину, іншого виходу просто не було, як би огидно це не звучало… Коли я їхала на роботу, то фарбувала нігті яскравим лаком, робила макіяж, зачіску, щоб гарно виглядати. Чоловік сам возив мене до Києва та у Вінницю на об’їзну. За ніч обслуговувала до шести клієнтів, бо на більше мене фізично не вистачало. За ніч можна було мати від 3000 до 5000 гривень. Кошти забирав Сергій і жив за них. А загалом у чоловіка було шість повій, одна з яких неповнолітня зі Львова. Одного разу свого чоловіка та цю дівчину я застукала в ліжку прямо у квартирі на Хрещатику. У розпачі я їй купила квиток і відправила додому. Зрештою, всьому приходить кінець, і після десяти років знущань та стусанів я пішла від чоловіка. Мене забрав до себе знайомий В’ячеслав, дав кімнату й можливість спокійно засинати. Разом зі мною син Михайлик, а ось старшого Богданчика колишній забрав і не віддає. Більш того, до нашого будинку він привів нову коханку, й тепер вона господарює, хоча її саму колись позбавили материнських прав! Я хочу, щоб Сергія посадили в тюрму за все, йому не місце серед людей. Він альфонс та аферист.

Читайте також  Кoли мама лeжaла в пoлoгoвoму, вночі привезли одну жіночку. Вона ляглa на сyсiднє лiжкo. Мeдceстpи довго бiгали, мeтyшuлися, а пoтiм все стихло і мама побачила її ЖИТТЄВІ ІСТОРІЇ

Сам Сергій Хитрук звинувачення відкидає, мовляв, самому соромно за колишню дружину легкої поведінки.

– Насправді дружина стала заробляти проституцією після школи. Ніхто її не змушував, вона сама тікала до чоловіків. Якби все сказане нею було правдою, мене б за весь час вже впіймали правоохоронці і я отримав би покарання, — зізнається він.

Тим часом у Рогізківській сільській раді підтверджують: подружжя справді скандальне. Більш того, неодноразово мали проблеми з алкоголем.

– Те, що жінка займалась проституцією — правда. Ми неодноразово отримували складені на неї поліцейськими адмін­протоколи про надання секспослуг. Замість своєї адреси вона вказувала сільську раду. Та й не раз я та люди з села бачили жінку на трасі під Вінницею. Викликали її на розмову із дільничним, але нічого не допомагало. Десь на місяць подружжя зникало, мешкало в орендованій квар­тирі, поки Ірина працювала. А тоді поверталось із грішми та побутовою технікою. Коли закінчувались фінанси, спродували майно і знову їхали заробляти… То­му, хто кого змушував, треба розбиратись. Бо якщо 14 років під час спільного проживання її все влаштовувало і тепер є якісь претензії — то це дивно, — кажуть у сільській раді. — Вже довгий час Ірина та Сергій мешкали окремо і кожен виховував по дитині. Щоправда, кошти від держави як матір-одиночка отримувала тільки жінка. А це призупинились виплати – і почались проблеми.

Відомо, що цією скандальною історією вже зацікавився один із телеканалів. Тим часом со­ціальна служба намагалась позбавити Ірину Начальну материнських прав на двох спільних синів із Сергієм Хитруком, але клопотання Чечельницький районний суд не задовольнив. Тож нині Ірина піднімає питання про те, аби забрати в своєї рідної сестри чотирьох старших дітей, яких за сім років вона навідала лише раз. Просить і в колишнього повернути сина. Як розповіли нам односельчани, жінка планує узаконити свої стосунки із новим обранцем, від якого начебто вже й вагітна. Крапку ставити у цій історії ще рано, й вона тільки продовжує обростати подробицями та фактами.

Читайте також  Зеленського через петицію закликають заборонити у школах християнську етику

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело