Categories: Україна

ПриватБанк змінив правила: хто буде поповнювати картки по-новому

ПриватБанк встановлює нові правила поповнення бізнес-карток (“Ключ до рахунку” і корпоративних карток) і поточних рахунків.

Так, під час створення платежів через “Приват24 для бізнесу” або термінали самообслуговування на поповнення бізнес-карток платника буде переадресовано на поповнення рахунку одержувача з автоматичним введенням усіх обов’язкових реквізитів одержувача.

Про це повідомляє пресслужба ПриватБанку. Під час створення платежів з інших банків на поповнення бізнес-карток на суму понад 30 тис. грн на місяць – ПриватБанк не зможе прийняти такий платіж із рекомендацією використовувати для поповнення IBAN-номера поточних рахунків клієнтів, тому що у разі їх поповнення обов’язковим є вказівка реквізитів платника.

Так, усі бізнес-клієнти ПриватБанку можуть приймати оплату від покупців і партнерів – клієнтів банку і будь-яких інших банків. Водночас приймати безпосередньо на поточні рахунки без будь-яких обмежень.

Нагадаємо, що ПриватБанк відхиляє платежі на картку “Ключ до рахунку”, яка дозволяє підприємству проводити будь-які розрахунки: оплачувати покупки за кордоном і в інтернеті, а також замінює виснажливі чекові книжки з їх високими тарифами на зняття готівки. Спричинено це тим, що для картки встановлено ліміт у 30 тис. на місяць на прийом платежів.

Крім того, в держбанку підкреслюють, що обмеження стосується виключно переказів на корпоративні картки та ніяк не відбивається на перерахуваннях на картки фізосіб. Експерти згодні з логікою ПриватБанку – для карток, пов’язаних із бізнесом, важлива доцільність платежів.

Наталя

Recent Posts

Чи може до ТЦК з військовозобов’язаним зайти дружина, мама або адвокат – відповідь юристки

Чи може до ТЦК з військовозобов'язаним зайти дружина, мама або адвокат – відповідь юристки Юристка…

2 години ago

Це шок! Нардеп пропонує ввести податок на бездітність: зареєстровано законопроєкт

Нардеп пропонує ввести податок на бездітність: зареєстровано законопроєкт Україні пропонують запровадити податок на бездітність. Відповідний…

4 години ago

Європа повертає українців додому: нові “сюрпризи” для біженців

Європа повертає українців додому: нові “сюрпризи” для біженців Деякі країни вже доволі давно готові платити…

6 години ago

У Раді пояснили особливості економічного бронювання

У Раді пояснили особливості економічного бронювання У Верховній Раді планують зареєструвати законопроєкт про економічне бронювання.…

8 години ago

Мобілізація в Україні: чи випускатимуть непридатних українців за кордон за новим законом

Мобілізація в Україні: чи випускатимуть непридатних українців за кордон за новим законом При цьому зазначається,…

10 години ago

“Шалена гроза пре в ці області прямо зараз, лютий град накриє цей регіон”: де буде дощ, негода і жахливий вітер до 20 м/с

"Шалена гроза пре в ці області прямо зараз, лютий град накриє цей регіон": де буде…

12 години ago

This website uses cookies.