Categories: Кримінал

Сидів за зґвалтування, а діти виїхали до Росії: що відомо про підозрюваного у вбивстві 7-річної Маші Борисової

Поліція затримала 62-річного Миколу В., який підозрюється в убивстві і зґвалтуванні 7-річної Маші Борисової з села Щасливе на Херсонщині. Суд заарештував чоловіка терміном на два місяці без права внесення застави.

Правоохоронці кажуть, що провели ДНК-експертизу в шістьох чоловіків, і Миколу затримано не без підстав. Також після вбивства підозрюваний порізав собі вени, але його встигли врятувати. Передбачається, що в такий спосіб він хотів піти від тюремного ув’язнення.

Водночас відомо, що раніше чоловік вже сидів у в’язниці, звідки вийшов 2005 року. Він відбував термін за зґвалтування з особливою жорстокістю хлопчика з цього ж села. Але його жертва вижила, хлопець залишився жити в Щасливому, хоч і має проблеми зі здоров’ям.

Детальніше читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

“Поганий чоловік, не хочемо про нього знати”
Судячи з інформації зі сторінки Миколи В.:

підозрюваний родом із села Кладбінка, яке розташоване в Казахстані;

у нього є два дорослих сини й дочка, а також онуки;

ймовірно, він не підтримує нормальних стосунків із близькими;

під одним із фото з дітьми чоловік написав: “Через 15 років”.

Люди, які знали підозрюваного в молодості, кажуть, що не помічали нічого дивного в його характері й поведінці. “Начебто нормальний був, грав у волейбол навіть. Але він давно виїхав з села, тому як склалася його доля, я не знаю”, – розповів його знайомий.

Одна з родичок Миколи повідомила, що сім’я давно не підтримує стосунки з ним: “Не турбуйте нікого. Близько дуже давно не спілкуються з ним. Він нехороша людина. Ми спочатку повірити не могли, що він таке зробив. Ми не хочемо нічого про нього знати”.

Родичі живуть у Росії
Сім’я Миколи оселилася в Щасливому давно, купивши дешеву квартиру в одному з двоповерхових будинків, кажуть місцеві жителі.

“Тут колись був колгосп-мільйонер. Потім він розпався, люди роз’їхалися. Залишилося повно занедбаних квартир, де вже давно ніхто не живе. Ось вони і придбали тут житло”, – сказав OBOZREVATEL односелець підозрюваного.

Сини Миколи виросли в Щасливому, ходили в місцеву школу, потім переїхали в Челябінську область.

Дочка оселилася в Санкт-Петербурзі.

Дружина проживає в Петропавловську.

Про самого Миколу відгукуються по-різному. Один із жителів розповів, що підозрюваного в селі вважали поганою людиною. Багато хто пам’ятає, що він уже відбував покарання за зґвалтування. До того ж чоловік постійно випивав, іноді в нього могла бути навіть біла гарячка.

Він постійно задирався, особливо з молоддю, шукав пригод. Дуже неприємний”, – розповів один із жителів Щасливого.

Ще одна жінка розповіла, що підозрюваний перебивався тимчасовими заробітками: кому город скопати, кому яму викопати: “Пив, як і інші. Ми багато чого не знаємо про своїх сусідів. Коли поліція почала шерстити всіх тих, хто або сидів, або попадався на крадіжках, то для сусідів це стало відкриттям. Люди жили й не знали подробиць біографії своїх же сусідів. Сподіваюся, така ситуація якось струсоне людей, змусить переглянути свою поведінку. Адже такий злочин людина в нормальному стані зробити не може. Тільки у п’янці або під наркотиками”.

Також кажуть, що Микола часто випивав разом із батьком убитої Маші, який покинув сім’ю приблизно два роки тому і теж перебивався дрібними підробітками. За словами місцевих жителів, чоловіки не дружили, але того фатального вечора, 7-го березня, дівчинка забігла до Миколи, щоб дізнатися, чи не в нього затримався тато, якого вона чекала на зупинці.

Незважаючи на те, що підозрюваного у вбивстві Маші затримали, у Щасливому ситуація напружена. Люди бояться випускати дітей самих на вулицю, хоча раніше всі двори були заповнені дітворою.

lena lena

Recent Posts

“Тотальне скасування відстрочок вже через тиждень, чоловіки масово шукають себе у списку бронювання”: ТЦК і мобілізація

"Тотальне скасування відстрочок вже через тиждень, чоловіки масово шукають себе у списку бронювання": ТЦК і…

25 хв. ago

В Україні посилили штрафи для ухилянтів: від чого залежить сума покарання, і як оскаржити

В Україні посилили штрафи для ухилянтів: від чого залежить сума покарання, і як оскаржити Якщо…

2 години ago

Заморозки затримаються в Україні: синоптик розповіла, коли потеплішає

Заморозки затримаються в Україні: синоптик розповіла, коли потеплішає В Україні очікується прохолодна погода. Найхолодніше буде…

4 години ago

Повістки за кордоном: ЗМІ з’ясували, чи будуть вони роздаватися чоловікам у консульствах

Повістки за кордоном: ЗМІ з'ясували, чи будуть вони роздаватися чоловікам у консульствах Тим часом у…

6 години ago

В Україну увірветься циклон: синоптик назвала дату похолодання до -5 градусів

В Україну увірветься циклон: синоптик назвала дату похолодання до -5 градусів В Україні прогнозують серйозні…

14 години ago

“Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики”: куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?

"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у…

16 години ago

This website uses cookies.