Красиві привітання в прозі до 8 березня: для коханих і рідних

Настала весна, а це означає, що саме час прокидатися від зимової сплячки, оживати разом з природою, починати активно жити і найголовніше готується до головного свята сезону – 8 березня.

Сьогодні ми пропонуємо вам найкращі слова привітання в прозі до дати, відомої кожній людині в усьому світі та українцю, зокрема. Адже Міжнародний жіночий день святкується досить давно, з’явившись спочатку як день солідарності жінок в боротьбі за рівні права і емансипацію.

Перейдемо до самих привітань:

Дорогі, милі дами, найчарівніші і непередбачувані створення, вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем! Бажаємо вам чудових днів, наповнених радісними подіями, красивими словами, любов’ю і душевністю. Нехай ваші бажання виконуються все частіше, близькі оточують вас теплом і ніжністю, турботою і безмежною увагою. Щастя вам, прекрасні дами, і нехай воно не закінчується!

***

У цей важливий для всього людства день, 8 березня, ми бажаємо вам, дорогі дами, не здаватися, щорічно нагадуючи чоловікам про своє важливе місце на цій планеті. Адже без вас не було б романтики, вселенської краси, щирого сміху, доброти та інших частинок, що з’єднують життя на землі в єдине ціле. Спасибі вам за те, що ви є, існуєте і щодня радуєте чоловіків своєю присутністю і безмежно сяючою посмішкою.

Милі, ніжні, прекрасні жінки! Нехай цей день, 8 березня, подарує вам прекрасний настрій, виконання всіх потаємних бажань! Нехай він стане стартом для нових починань, які принесуть тільки радість! Щирих вам компліментів і добрих слів завжди! З весняним святом!

***

Прекрасні жінки, спасибі вам за почуття, що виникають в будь-якому куточку нашої планети! Вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем, зі святом, яким не повинно обмежуватися добре ставлення до кожної з вас. Адже 8 березня має бути лише крихітним нагадуванням для чоловіків – радувати представниць прекрасної статі необхідно завжди без особливих приводів.

***

У свято 8 березня я бажаю тобі дуже необхідних речей: спокою і миру в душі, радості в очах, любові в серці, сонячних і яскравих днів. Посмішок, гарного настрою, радості, щастя! Нехай в твоєму житті все буде так, як ти сама хочеш.

***

Бажаю чарівного настрою, ніжних чоловічих обіймів, запаморочливих успіхів в кар’єрі, захоплень до душі, сімейної стабільності, яскравих емоцій і вражень, фінансової незалежності, щасливих посмішок і безліч таких чарівних днів, як сьогоднішній весняний жіноче свято — 8 березня!

lena lena

Recent Posts

Коли зупиниться наступ РФ в Україні: астролог назвав місяць

Коли зупиниться наступ РФ в Україні: астролог назвав місяць Влад Росс також розповів, за яких…

2 години ago

“Війна закінчиться цього дня і дуже швидко”: що зробить Україна з РФ – прогноз

"Війна закінчиться цього дня і дуже швидко": що зробить Україна з РФ - прогноз Астролог…

10 години ago

Чоловіки мають отримати “мітку” у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми

Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть…

10 години ago

“Українцям дозовлили йти на пенсію до 60 років”: хто опиниться на заслуженому відпочинку вже цього року?

"Українцям дозовлили йти на пенсію до 60 років": хто опиниться на заслуженому відпочинку вже цього…

12 години ago

Заборонено, але доведеться? Чи будуть за кордоном виписувати українцям повістки

Заборонено, але доведеться? Чи будуть за кордоном виписувати українцям повістки За законодавством, військовозобов'язані чоловіки за…

14 години ago

“Люта негода пре прямо в ці області України, прогноз приголомшив усіх”: де буде мороз у -7 градусів, гроза, дощ і снігопад?

"Люта негода пре прямо в ці області України, прогноз приголомшив усіх": де буде мороз у…

16 години ago

This website uses cookies.