Categories: Кримінал

Суд виніс вирок вбивці 11-річної Даші Лук’яненко

Роздільнянський суд в Одеській області призначив обвинуваченому у вбивстві 11-річної Даші Лук’яненко 15 років ув’язнення. Також засуджений зобов’язаний виплатити родині вбитої 800 тисяч гривень в якості компенсації моральної та матеріальної шкоди.

Про це повідомляє ТСН.

Зачитування вироку тривало впродовж кількох годин. Передувало тому спроба 22-річного обвинуваченого Миколи Тарасова здійснити самогубство просто у залі суду. Він дочекався допоки у приміщення увійдуть журналісти і оператори, потім заявив про свою невинуватість, і що сьогодні він помре, а потім взяв щось гостре і почав різати собі шию. Його зупинили конвоїри.

Після цього всіх вивели із приміщення, медики надали чоловіку допомогу і запевнили, що він може брати участь у засідання, тожсудді почали зачитувати вирок.

Нагадаємо, чоловіка обвинувачують одразу у чотирьох злочинах: замах на зґвалтування, викрадення дитини, вбивство та наругу над тілом.

11-річна Дарина Лук’яненко зникла в середині червня 2019 року в рідному селищі дорогою на танцювальний гурток. Її шукали шість днів поліція, нацгвардія та волонтери. Залучили навіть кінологів та пілотів.

Учасники пошукової операції прочісували місцевість довкола населеного пункту в радіусі 20 кілометрів. А знайшли тіло дівчинки за кілька метрів від того місця, де її бачили востаннє, на подвір’ї Тарасова, у вигрібній ямі.

Підозрюваний під тиском доказів зізнався не лише у скоєнні жорстокого вбивства та спробі зґвалтування дівчинки у своєму будинку.

Перше судове засідання по справі відбулося близько року тому. І це було єдине засідання, на якому були присутні журналісти, далі справу розглядали в закритому режимі. Сьогодні пресі знову дозволили бути присутніми в залі суду – вже на вироку.

lena lena

Recent Posts

Скільки коштує ігнорувати військовий обов’язок? Штрафи вже досягають божевільних меж

Скільки коштує ігнорувати військовий обов'язок? Штрафи вже досягають божевільних меж Наступ адміністративної відповідальності можливий з…

13 хв. ago

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками – карта областей

На нас чекає крижаний Великдень: Україну вже накриває моторошне похолодання із сильними заморозками - карта…

4 години ago

В Офісі президента сподіваються на “європейське рішення” стосовно українських чоловіків за кордоном

В Офісі президента сподіваються на "європейське рішення" стосовно українських чоловіків за кордоном Радник керівника ОП…

6 години ago

Стосується всіх, хто виїхав: Подоляк розповів, що на них чекає – буде спільне рішення по всьому ЄС

Стосується всіх, хто виїхав: Подоляк розповів, що на них чекає - буде спільне рішення по…

8 години ago

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство (ФОТО)

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство…

10 години ago

Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію

Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію В Україні не…

12 години ago

This website uses cookies.