Categories: Освіта

Українцям показали, що не так із сучасним ЗНО: ваші діти втікатимуть на заробітки до Польщі

“Українцям показали, що не так із сучасним ЗНО”Українцям показали, що не так із сучасним ЗНО: ваші діти втікатимуть на заробітки до Польщі

Чим обернеться для випускників ЗНО у 2021 році

Наслідки проведення обов’язкового ЗНО з математики у 2021 році для випускників шкіл, які через пандемію коронавірусу не змогли опанувати знання, будуть фатальними для всієї країни.

Таку думку на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук розмістив український блогер та політолог Юрій Романенко. Він також додав статтю-звернення до міністра Сергія Шкарлета, написану Іваном Райлі.
“Зупиніть ідіотів і врятуйте дітей від ідіотизму! Наслідки проведення обов’язкового ЗНО з математики в 2021 році для випускників шкіл, які через Ковід-19 не змогли опанувати знання, будуть фатальними для всієї країни. Діти, які захоплюються біологією, хімією, географією, історією та іншими науками, саме через тести з математики не зможуть вступити до українських вишів і вимушені будуть здобувати освіту закордоном, зокрема у Польщі. Таким чином, українські виші втратять здібних абітурієнтів, а країна – громадян.”, – йдеться у повідомленні.

Юрій Романенко, кадр з відео
Юрій Романенко висловив незадоволення системою освіти в Україні загалом. На його думку, всі її недосконалості є відбитком самої держави, де є звичним прикриватися ширмою “імітації бурхливої діяльності”.

“Я завжди говорив, що наша ідіотська система освіти є відображенням ідіотської держави, де імітація бурхливої діяльності є ширмою для прикриття розпилу всього, до чого можуть дотягнутися руки розпилювачів. Ситуація із ЗНО це яскравий приклад такої ширми, яка створюється абсолютно негнучким, закостенілим, маразматичним Міносвіти. Звертаю увагу всіх батьків і прошу максимально широкий репост цієї статті Іван Райлі, який звертається до міністра.”, – написав політолог.

sviti

Recent Posts

Заборонено, але доведеться? Чи будуть за кордоном виписувати українцям повістки

Заборонено, але доведеться? Чи будуть за кордоном виписувати українцям повістки За законодавством, військовозобов'язані чоловіки за…

15 хв. ago

“Люта негода пре прямо в ці області України, прогноз приголомшив усіх”: де буде мороз у -7 градусів, гроза, дощ і снігопад?

"Люта негода пре прямо в ці області України, прогноз приголомшив усіх": де буде мороз у…

2 години ago

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов’язаних: чого чекати з червня 2024 року

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Реєстр розпочне офіційно…

4 години ago

На багато не розраховуйте: яку пенсію отримають українці з 20 тисячами зарплати

На багато не розраховуйте: яку пенсію отримають українці з 20 тисячами зарплати Скільки отримують такі…

6 години ago

В небезпеці – захід України: Зеленський назвав нову ціль ракетних атак РФ

В небезпеці - захід України: Зеленський назвав нову ціль ракетних атак РФ Успіх Росії поставить…

8 години ago

Дощі та грози йдуть до України: синоптик прогнозує нестійку погоду

Дощі та грози йдуть до України: синоптик прогнозує нестійку погоду Температура до кінця тижня поступово…

10 години ago

This website uses cookies.