Кондратюк розповів про тріумфальні гастролі Лорак і Лободи в Україні

Українські артисти, які працюють в Росії, незважаючи на анексію Криму і війну на Донбасі, можуть тріумфально гастролювати і в Україні.

Про це в інтерв’ю OBOZREVATEL сказав продюсер Ігор Кондратюк. За його словами, тут питання навіть не в публіці, а в самій державі, яка не захищає себе від колабораціоністів.

“Ті українські артисти, які зараз в Росії, мають колосальні шанси тріумфально гастролювати в Україні. Ви недооцінюєте нашу публіку. Але тут питання не в публіці, а в державі, яка має себе захищати від колабораціоністів, які співають-танцюють і для агресорів, і для їх жертв. Ось це попахує маячнею”, – впевнений він.

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Ігор Кондратюк жорстко розкритикував українських співачок Ані Лорак і Світлану Лободу, які незважаючи на російську агресію щодо України, гастролюють по Росії. За його словами, вони, по суті, працюють на її президента Володимира Путіна.

Читайте також  Ігор Кондратюк про нового очільника Луганщини: Зе заплатили? Чи просто – немає мізків? А, блін, забув… Це ж Порох винен…

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело