“Їдять з підлоги, гвалтують одне одного і…”: Пацієнти психіатричного інтернату на Дніпропетровщині живуть у “пеклі”

У Стародобровільському психоневрологічному інтернаті на Дніпропетровщині знущаються над пацієнтами. Про це пише адвокат Олег Григор’єв на своїй сторінці в Facebook. Він відвідав інтернат з моніторинговою групою і опублікував кілька фото із закладу.

 

За його словами, людей регулярно б’ють, зв’язують, закривають в маленьких кімнатах і змушують займатися сексом один з одним. Адвокат зазначив, що це далеко не весь садистський список.

За його словами, в коридорах прямо на підлозі лежать хворі і їдять з підлоги, ніби собаки. Якщо хтось зайняв місце на лавці – йому дуже пощастило. У розпорядженні пацієнтів тільки телевізор – інших видів дозвілля немає.

Заступник директора установи повідомляє, що у половини адміністрації закладу є онкологічні захворювання, проте точної статистики немає: діагностику не проводили.

17 з 300 підопічних вже втекли.

“Санітарки в закладі, грають у лікарів-психіатрів і на свій розсуд вирішують, кого ізолювати за ґрати, а кого зв’язати. Вже багато років гамівні сорочки заборонені, проте тут їх замінили підручними засобами. Але найбільш шокуючим стало те, що в цьому інтернаті група підопічних встановила контроль і гвалтує і б’є інших хворих. Адміністрація закриває на це очі “, – пише Григор’єв.

За словами адвоката, на даний момент на території Стародобровольського психоневрологічного інтернату працюють правоохоронні органи, які встановлюють факти знущань.

Читайте також  ОЦЕ ТАК похвалився! Галкін оприлюднив дуже еротичне фото Пугачової! Не боїться, що вкрадуть?(18+)

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело