“Результати є нікчемними”: ВРУ ухвалила заяву щодо “виборів” у АР Крим

Народні депутати України ухвалили в цілому заяву про невизнання легітимності так званих місцевих виборів на тимчасово окупованій території України — Автономна Республіка Крим та місто Севастополь. Відповідне рішення підтримали 325 народних депутатів, передає корреспондент УНН.

“Результати цього незаконного голосування є нікчемними і не мають жодних правових наслідків. Вони також жодним чином не можуть свідчити або будь-яким чином бути використаними як свідчення будь-якої зміни статусу тимчасово окупованих територій України — Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, визначеного Конституцією і законами України”, — йдеться в тексті заяви.
Крім того, Верховна Рада України відповідною заявою закликає міжнародне співтовариство застосовувати додаткові санкції проти Російської Федерації та персональні санкції (обмеження) до осіб, причетних до організації і проведення незаконного голосування під час виборів Президента Російської Федерації на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, а також причетних до систематичних порушень основоположних прав і свобод людини на тимчасово окупованій території України.

Нагадаємо, Європейський Союз не визнає проведення так званих “виборів” на території анексованої Російською Федерацією АР Крим.

Читайте також  Дівчина така красива, що не виходить з дому!

Шукайте деталі в групі Facebook


Джерело -